2777
2789
عنوان

دوستاتون همه چیو بهتون میگن؟

117 بازدید | 15 پست

دوست من کلا هر سوالی بپرسی میگه بیخیال ولی از طرفی خیلی باهام اوکیه فازشو چرا نمیفهمم 😐مثلا بگی این دختره کنارت کیع میگه هیچی

برای رسیدن ب حاجت دلم ی صلوات مهمونم میکنی 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

معمولا کنجکاوی نمی کنم خودمو بیخیال نشون میدم خودشون میگن بهم ولی خودمم مثل دوستتم خوشم نمیاد همه چ ...

یعنی در این حد هستی شما؟

ولی از من همه چیزو گفته بهم هر شب ساعت ده یه گز ارش از کل روزش بهم میده 😐😂😂😂

من نمیتونم اصلا با اینجوری ادما بمونم تازه باهاش آشنا شدم😐😂

من در مورد نزدیک ترین دوستام هم کنجکاوی نمیکنم.

اگر خودش مایل باشه و به اندازه ی کافی بهم اعتماد داشته باشه،بدون سوال من،راجب همه چیز صحبت میکنه.

روییده است گُلی کوچک میان سنگ فرش خیابان،لگد مال عابران!من آن گُلِ کوچکم که جای دیگر نتوانست روییدن...!
من نمیتونم اصلا با اینجوری ادما بمونم تازه باهاش آشنا شدم😐😂

خخخ نه این و. یکی دیگه ۱۰سال بود باهم بودیم اون یکی سر یه مسئله ی بیخود قهر کرد حالا هرماه الکی. دروغ. درمیاره فامیلمون هس میره خونه مامان جونم دعوابه پا میکنه هرماهم دستش رو میشه ولی این یکی نه خیلی خوبیم امکان نداره یه جایی بدون هم بریم 

از اینکه نفس میکشم متنفرم :) 🙂.           
خخخ نه این و. یکی دیگه ۱۰سال بود باهم بودیم اون یکی سر یه مسئله ی بیخود قهر کرد حالا هرماه الکی. درو ...

دوستیتون پایدار

من یه دوست دارم،قبلا باهم صمیمی بودیم....چندوقت یه بار زنگ میزنه آمارم رو میگیره بعد منکه ازش سوال م ...

خیلی رو مخین