چند نفر از دوستام وقتی خونمون اومدن اولین چیزی که پرسیدن فرشمون بود! 😂
طرحش خیلی خاصه و اصلاً شبیه فرشهای معمول بازار نیست. من از فرش زانیس خریدم، قبل از خرید هم با پرو مجازی، فرشها رو داخل خونه خودمون دیدم و خیلی راحتتر تونستم انتخاب کنم.
فقط باشگاه عزیزم باید بری یه سری ورزشای مخصوص بهت میده که علاوه بر سینه هات کل بدنت خوش فرم میشه
حسابدارم✨ گاهی اوقات تنها چیزی که حال ما را خوب میکند، این است که یک نفر بی قید و شرط، کنارمان باشد، بدون نصیحت، بدون قضاوت، بدون عجله برای درست کردن حالمان. :)✨
ینی ممکن نیس بدتر کنه؟ راهی هست؟ اخه چرا برا من آویزونه طبیعیه ینی؟😔
نه بابا چرا بدتر ولی ببین کلا سینه های ما ایرانیا همین طوریه آویزونن
من خودم تپل بودم لاغر که شدم سینه هام کوچیک و سربالا شدن ورزش خیلی اثر داره واقعا
حسابدارم✨ گاهی اوقات تنها چیزی که حال ما را خوب میکند، این است که یک نفر بی قید و شرط، کنارمان باشد، بدون نصیحت، بدون قضاوت، بدون عجله برای درست کردن حالمان. :)✨
من ی بچه دارم بزرگ شده الان .ازاولم سینه هام بزرگ بود ولی سفت الان یکم سفته ولی پایینه .بنظرت سربالا ...
آره عزیزم چرا نشه من باشگاه که میرفتم قبلنا مربیم بهم و به همه بچه ها برنامه برا سربالا شدن سینه میداد
یا کسایی که سینه هاشو کوچیک بود برنامه برا بزرگتر شدنشون میداد و برعکس