2777
2789
عنوان

یادم نبود😂

143 بازدید | 16 پست

سلام بچه ها خوبید 💛 کاربر @احسان_علیخانی_هستم تعلیق شده بود میخواست بعد امتحان تاپیک بزنه😞❤

شما ها چه کردید ؟ نمونه و تیزهوشانتون چی شد😘😘🌻

@cakeasali  

@okjughgg  

@aaaperansa  

خدا جونم باور کن من پنت هاوس و فقط برای این میخوام که به تو نزدیکتر باشم همین

چرا تعلیق شدی شما کہ خیلی مھربون بودی؟ 😂

از معمولی ھا فرار کنید😁😈.                                                                                                                                    من یہ آدمی ھستم کہ اگر بہ خدام توھین کنی بیشتر دعات میکنم تا معجزہ رو ببینی آرہ عزیزم😉.                                                                                                         توی ھفت زندگی مال منی... 😘
چرا تعلیق شدی شما کہ خیلی مھربون بودی؟ 😂

فدات شم عزیز دل😘

نمیدونم والا فک کنم بخاطر تاپیک های مربوط به قطعی برق😕

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام گل من😚💛 امتحان خوب بود ایشالا قبول میشم تو چ کردی؟

سلام جانا ، انشالله مبارکه 😍💛💛😘

من ندادم امتحان   ، سمپاد قبول شدم

سلام جیگر من که ریدم🤣🤣🤣🤣

ولله عاقبه الامور.. میشه واسم دعا کنی به پزشکیم برسم؟🥺❤️                                                      وقت عذا نیست که هنگامه ی خشم است ..
سلام عزیزم واقعا😕 جمله بندیت بامزه بود😂😂💛💛

من به فدات😂😂😂سخت بوداااااا

ولله عاقبه الامور.. میشه واسم دعا کنی به پزشکیم برسم؟🥺❤️                                                      وقت عذا نیست که هنگامه ی خشم است ..