2777
2789
عنوان

آمپول اچ سی جی و بی بی چک من

| مشاهده متن کامل بحث + 215 بازدید | 18 پست
بله عزیزم

شما اوایل بارداریتون درد پریودی داشتین؟ 

من در روز چند بار زیر دلم پیچ میخوره مثل پریودی یه خانمه همین جا به گفت سریع برو دکتر بهت شیاف بده تا سقط نکنی 

آزمایش هم باید برم بیمارستان بدم 3 روز طول میکشه جوابش بیاد 

شما اوایل بارداریتون درد پریودی داشتین؟  من در روز چند بار زیر دلم پیچ میخوره مثل پریودی یه خا ...

اره عزیزم این دردا طبیعیه مگه اینکه خدای نکرده لک بینی داشته باشی که اونوقت دکتر شیاف میده بهت در هر صورت جواب آزمایشت که اومد ببر پیش متخصص پرونده باز کن

السلام علی الحسین و علی علی ابن الحسین و علی اولاد الحسین و علی اصحاب الحسین❤️                                     اللهم عجل لولیک الفرج بحق زینب کبری🌹🙏

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اره عزیزم این دردا طبیعیه مگه اینکه خدای نکرده لک بینی داشته باشی که اونوقت دکتر شیاف میده بهت در هر ...

کمر درد داشتم ک از دیروز بهترم 

ن اصلا هیچی نمییاد فقط یکم ترشح سفید دارم 

اون خانمه اونجوری گفت خیلی ترسیدم آخه سابقه سقط داشتم 

واسه اینم دکتر نبود ک نرفته باشم چقدر پله های مطب هارو بالا پایین کردم تا باردار شم 

برام دعا کن جواب آزمایشم مثبت بشه 

کمر درد داشتم ک از دیروز بهترم  ن اصلا هیچی نمییاد فقط یکم ترشح سفید دارم  اون خانمه اون ...

ان شاالله خیره فقط استرس نداشته باش 

السلام علی الحسین و علی علی ابن الحسین و علی اولاد الحسین و علی اصحاب الحسین❤️                                     اللهم عجل لولیک الفرج بحق زینب کبری🌹🙏