2777
2789
عنوان

آمپول اچ سی جی و بی بی چک من

215 بازدید | 18 پست

سلام 8 این ماه آمپول اچ سی جی زدم دکترم گفت اگه تا 22 پریود نشدی تست بده 

حالا امروز ک 22 هست و 14 روز میشه از آمپولم گذشته بنظرتون بی بی چک مثبت کاذب نشون نمیده؟ 

امروز صبح زدم طبق خود بی بی چک زیر 10 دقیقه نشون داد. مارکش هم ویور  بود 

انشاالله که بارداری چنددروز بگذره برو آزمایش بتا

روز اول سیکل تمام منتظران این گونه است. سعی برای دور بودن از چشم تمام دنیا اولین اقدامشان است تا کسی نپرسد: این ماه هم نشد؟

بابا مبارکه دیگه چرا شک😍😍

هر موقع خواستین از لفظ "دهاتی" برای تحقیر كسى استفاده کنین بايد بدونید دهاتی یعنی: تنوع لباس و رنگ و موسیقی شاد، یعنی تنوع زیبای لهجه ها، یعنی میراث فرهنگی، يعنى تمدن اصيل و پا برجا...😌😌😒😒تویی ک بی احترامی میکنی با این کلمه بدون ک معنیش چیه خدارو چ دیدی شاید داشتی از طرف با این کلمه تعریف میکردی کوته فکر....                      در عجبم از زنان!كه از خداى به اين بزرگى فقط يك شوهر ميخواهند،و از شوهر به اين درماندگى همه دنيا را...👤 شكسپير

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

انشاالله که بارداری چنددروز بگذره برو آزمایش بتا

چندروز؟ 

آخه من چند ماه پیش سقط داشتم سر این میخوام زود زیر نظر دکتر باشم ک اگه دارو لازمه استفاده کنم جای بچه محکم بشه

چندروز؟  آخه من چند ماه پیش سقط داشتم سر این میخوام زود زیر نظر دکتر باشم ک اگه دارو لازمه است ...

همین فردا بتا بده

روز اول سیکل تمام منتظران این گونه است. سعی برای دور بودن از چشم تمام دنیا اولین اقدامشان است تا کسی نپرسد: این ماه هم نشد؟
شوهرم نیست 🤦‍♂️😢 میگم فردا هم یه بی بی چک دیگه بزنم اگه مثبت شد پس فردا برم آزمایش بدم  بنظ ...

اره خوب 

انشاالله بارداری 

برای منم دعا کن

انشاالله واقعی باشه  ایشالا به حق حضرت علی اصغر دامنتون سبز بشه عزیزم 🌹

ممنونم عزیزم

آره هم پریروز  هم دیروز  مثبت شد  فردا میرم آزمایش

ان شاءالله مبارکه😍

السلام علی الحسین و علی علی ابن الحسین و علی اولاد الحسین و علی اصحاب الحسین❤️                                     اللهم عجل لولیک الفرج بحق زینب کبری🌹🙏
مرسی عزیزم  فقط یه سوال شما بارداری رو تجربه کردید؟ یه سوال خیلی ذهنمو در گیر کرده

بله عزیزم

السلام علی الحسین و علی علی ابن الحسین و علی اولاد الحسین و علی اصحاب الحسین❤️                                     اللهم عجل لولیک الفرج بحق زینب کبری🌹🙏