2777
2789

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

میرسه انگار صف نذریه.توافقی اسمش روشه دیگه.برا اون بچه بیچارم باید توافق کنید

به سلامتیه قشنگترین موسیقی جهان. یعنی صدای قلب پاک کسی که همه ی زندگیته…دوستدارم همسرمهربونم.شمس ب مولانا گفت پس زخمهایمان چه میشود؟مولانافرمود نور از محل همان زخم ها وارد میشود.
تا 7سالگی پیش مادره چرا طلاق حالا؟

با هم اختلاف اخلاقی زیادی داریم مرد خیلی خوبیه منم ادم بدی نیستم ولی خب همش دعوا داریم زیاد بهش گفتم کمکم کن برم پیش روانشناس ولی اون همراهیم نکرد

میرسه انگار صف نذریه.توافقی اسمش روشه دیگه.برا اون بچه بیچارم باید توافق کنید

درست میگی طرز نوشتنم درست نبود گلم

دور از یکی مون باشه بهتر از اینکه شاهد دعواهامون باشه

درست میگی طرز نوشتنم درست نبود گلم دور از یکی مون باشه بهتر از اینکه شاهد دعواهامون باشه

غصم شد براش😔 ولی باخودت نگهش دار.هیچکس واسه ادم مادر نمیشه

به سلامتیه قشنگترین موسیقی جهان. یعنی صدای قلب پاک کسی که همه ی زندگیته…دوستدارم همسرمهربونم.شمس ب مولانا گفت پس زخمهایمان چه میشود؟مولانافرمود نور از محل همان زخم ها وارد میشود.
با هم اختلاف اخلاقی زیادی داریم مرد خیلی خوبیه منم ادم بدی نیستم ولی خب همش دعوا داریم زیاد بهش گفتم ...

مرد خوبیه تو هم آدم بدی نیستی بعد میخواین جدا بشین واون طفل ۴ماهه رو آواره و ذلیل کنید؟؟؟؟

یه کم دیرفهمیدی که تفاهم ندارید.. وقتی آدم خوبیه تو هم بد نیستی بشینیدوباهمدیگه حرف بزنید وسازش کنید باورکن بعدازطلاق هییییچ خبری نیست فقط تنهایی وآوارگی.. لطفامشکلاتتونوحل کنیدوبیشترتلاش کنید مردم هزارتامشکل دارن اعتیاد،فقر،خیانت و...

اماشمابخاطردعوا میخواین جدابشین یه چیزی یادگرفتین تانشده میگین طلاق توافقی .. بیخیال من ازهمتون بدبخت‌ترم بابا

خدایا شکرت شکرت شکرت
غصم شد براش😔 ولی باخودت نگهش دار.هیچکس واسه ادم مادر نمیشه

داره بازی میکنه انگار نه انگار دلم براش ریشه ولی شوهرم خیلی مصمم برا طلاق منم دیگه مقاومت نمیکنم💔

طبق قانون تا هفت سالگی با شما هست و قبلش باید تفاهم کنید امکان داره شوهرتون ادعا کند که صلاحیت نگهداریشو ندارید و ... که به مشکل بخورید 

ولی سعی کنید مشکلتون را حل کنید شاید دچار افسرگی بعد زایمان شدید بعدا پشیمون میشید

نگهداری از بچه کوچیک اونم تو خونه پدرتون سخته به جز هزینه بچه نوزاد که خیلی زیاده از پوشک و شیر خشک گرفته و نفقه ایی که تعیین میشه خیلی کم هست برای طلاق عجله نکنید