2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم اولین بار واس نازایی رفتم پیشش وقتی برخورد منشی هاشو دیدم دیگه نرفتم از اونجا رفتم پیش مهین نجفی ...

پس نتیجه گرفتی خداروشکر 😍پس دکتر خودت رو ادامه بده بنظرم 

روبه رشدم 🌱
پس نتیجه گرفتی خداروشکر 😍پس دکتر خودت رو ادامه بده بنظرم 

نه میدونی چی شد وقتی رفتم پیش مهین نجفیان مشکلم گفتم بعد آزمایشارو دادم اونم برام دارو نوشت بعدش یه هفته ارومیه موندم وقتی برگشتم روستا میخواستم داروهامو شروع کنم دیگه حالم بد شد سرگیجه داشتم حالت تهوع داشتم دیگه کلا داروهارو نخوردم فک کنم وقتی رفتم پیش مهین نجفیان تازه باردار بودم که نفهمیدم

شیرین امیر فخری خودم میرم از کالیفرنیا مدرکشو گرفته مطبشم خیلی باکلاسه تشخیصشم عالی اخلاقشم حرف ندار ...

نه بابا مدرکشو از اهواز گرفته چند وقت رفتن امریکا نتونستن بمونن همساییه مامانم ایناس

نه بابا مدرکشو از اهواز گرفته چند وقت رفتن امریکا نتونستن بمونن همساییه مامانم ایناس

چه جالب حرف تورو یه داروساز معروف هم به پدرم زده بود ! عزیزم دکتر زنان کی خوبه پس؟ اگه میشناسی معرفی کن من بخاطر تنبلی تخمدان میرم ۲۱سالمه مجردم 🤦

روبه رشدم 🌱
چه جالب حرف تورو یه داروساز معروف هم به پدرم زده بود ! عزیزم دکتر زنان کی خوبه پس؟ اگه میشناسی معرفی ...

والا من پیش دکتر ژیلا ناصری میرفتم خیلی عالی بود همه مریضاش م راضی بودن میتونی از انترنت سرچ کنی 

چه جالب حرف تورو یه داروساز معروف هم به پدرم زده بود ! عزیزم دکتر زنان کی خوبه پس؟ اگه میشناسی معرفی ...

برو پیش ربابه تهوری تشخیص و درمانش عالیه

خدا آن است که ما میخواهیم    کاش ماهم همان بودیم که خدا میخواست

دکتر فرشته دماری یام. ویزیت آنلاین هم دارن تو ماوراطب خیلی کارشون خوبه. اگه خواستی حضوری بری مطبشون تو مولوی 2 ساختمون بهبوده. آدرس دقیق و شماره تلفن هم سرچ کنید میاره