2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ممنونم، ببخشید یه سوال راجع به دندونپزشکی داشتم

من دندونم رو یک ماه پیش کامپوزیت کردم، بعد شکست وقتی رفتم که دکترم درست کنه، دوباره ازم پول گرفت، متاسفانه منم پرداخت کردم، الان که اومدم خونه فکر کردم میبینم هزینه رو گرفته یکبار واینکه ایراد از موادش بوده که در عرض یک ماه شکسته، اما به من گفت تو گاز زدی و باعث شکستنش شدی، میخواستم بپرسم از نظر شما باید هزینه رو پرداخت میکردم؟ و اینکه چه جوری میتونم اقدام کنم پولم رو پس بگیرم

ممنونم، ببخشید یه سوال راجع به دندونپزشکی داشتم من دندونم رو یک ماه پیش کامپوزیت کردم، بعد شکست وقت ...

عزیزم‌من پزشکی میخونم پدرم دندانپزشکن النم نیستم پیششون ازشون بپرسم ولی چون پدرم تو قسمت همین شکایات و قصور دندانپزشکی بودن ی زمان میپرسم ازشون ولی چیزی ک هست اگ شما عذای سفت یا مثلا ضربه یاسردی گرمی نزدی ب کامپوزیت رعایت کردی شکست پول اضافی ب دندانپزشک دادی ولی اگر نه شماخودت رعایت نکردی و شکسته هزینه ای ک دادید اوکیه بااینحال میتونید برید نطام پزشکی شهرتون و قسمت خدمات دندانپزشکی و شکایت نامه بنویس و شکایت کنید و پیگیرش بشید

عزیزم‌من پزشکی میخونم پدرم دندانپزشکن النم نیستم پیششون ازشون بپرسم ولی چون پدرم تو قسمت همین شکایات ...

ممنون از لطف و محبتتون، من هلو گاز زدم کامپوزیت شکست،  هلو که تازه نرم هست، بله شما درست میگین باید دقیقش رو از سازمان نظام پزشکی بپرسم، خیلی لطف کردید، موفق باشید.🌹🙏

بابالنگ دراز عزیزم ! کسی که در زندگی اش کسی را از ته قلبش دوست دارد همیشه نگران است! نگران غذا خوردنش، نگران ماشین هایی که به او نزدیک می شوند و بوقشان خراب است، نگران ویروس هایی که دور او می چرخند! امّا بابای عزیزم!... اینها از شیرین ترین نگرانی های دنیا هستند! از شیرین ترین های آن ها...

یارم مرا درون شیشه ی عطرش زندانی کرد

همانگونه که دیو را در شیشه زندانی می کردند و به دریا می انداختند

من از آن روز پیام های یاری فرستادم

پس آیا یکی از آن ها را در ساحل یافته ای

و در آن این سطرها را خوانده ای؟