2821
2789

من امروز یک هفته هست که مبتلا شدم. بدن دردم دو سه روز اول بسیار شدید بود. ولی بهتر شده بود. الان دوباره حس می کنم بدن دردم داره عود می کنه. می ترسم نشانه بدی باشه. شما چطوری بودین؟! 

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

برو دکتر. اولش رفتی دکتر؟

اهدای عضو، اهدای زندگی🌹🌹🌹                                         من حامی اهداء عضو هستم. برای ثبت نام به سایت ehda.ir مراجعه کنید.♥️♥️♥️
تا دو هفته.... شایدم 3 هفته فکنم

دلتا مدلس فرق داره.ادما سرحال سرحالن با یه درد مختصر که تموم میشه.ولی در همون حین ریه بدون علامت داره درگیر میشه.به۶۰با۵۰که رسید تازه علامت دار میشن

تورو سننه قربونت برم!!!!
برو دکتر. اولش رفتی دکتر؟

رفتم دکتر. متخصص عفونی هم رفتم به خدا داروی خاصی نمی دن. معلوم نیست علت چیه دارو ندارن یا چی نمی دونم. گفتم بپرسم اگه نشونه بدیه برم دکتر دوباره

رفتم دکتر. متخصص عفونی هم رفتم به خدا داروی خاصی نمی دن. معلوم نیست علت چیه دارو ندارن یا چی نمی دون ...

تب اگه برگرده بده بدن دردو نمیدونم

@manimah   ایشون کمکت میکنن

اهدای عضو، اهدای زندگی🌹🌹🌹                                         من حامی اهداء عضو هستم. برای ثبت نام به سایت ehda.ir مراجعه کنید.♥️♥️♥️

فقط بدن درد؟

تب؟

یه صلوات یا حمد مهمونم کنین💚😞🙏انشأالله به چیزی که میخوام برسم😍 و همه چی زودتر حل بشه😞💚😍انشأالله همه حاجت روا بشن و همه گرفتاری ها حل بشه💚🙏 اللهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم💚😍 برای شهیدان سید مجتبی علمدار شهید سید احمد پلارک سید رضا حسینی شهید ابراهیم هادی شهید تورجی زاده شهید علیرضا کریمی و تمام شهدا صلوات بفرستین برای 14 معصوم برای محمد و آل محمد برای نرجس خاتون و سلامتی آقا امام زمان صلوات🙏💚😍اللهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم
تب اگه برگرده بده بدن دردو نمیدونم @manimah     ایشون کمکت میکنن

😗💚

یه صلوات یا حمد مهمونم کنین💚😞🙏انشأالله به چیزی که میخوام برسم😍 و همه چی زودتر حل بشه😞💚😍انشأالله همه حاجت روا بشن و همه گرفتاری ها حل بشه💚🙏 اللهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم💚😍 برای شهیدان سید مجتبی علمدار شهید سید احمد پلارک سید رضا حسینی شهید ابراهیم هادی شهید تورجی زاده شهید علیرضا کریمی و تمام شهدا صلوات بفرستین برای 14 معصوم برای محمد و آل محمد برای نرجس خاتون و سلامتی آقا امام زمان صلوات🙏💚😍اللهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم
2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز
داغ ترین های تاپیک های امروز