2777
2789
عزیزم جواب منم اومد سالمه  شکر خداااااااا😭😭😭

خداروشکررر دیدی گفتم همش استرس الکی میکشیم 

خداحفظش کنه سالم بیاد بغلت برامنم دعا کن به سلامتی 

زایمان کنم بچم سالم بیاد بغلم❤

تیکر تولد ۳سالگی عشق مامان 
عزیزم جواب منم اومد سالمه  شکر خداااااااا😭😭😭

خداروشکر عزیزم منم جواب ۳روزش اومد بهمون زنگ زدن گفتن سالمه خدارو هزار مرتبه شکر.جنسیت نی نی چی هست حالا؟

الهی همه به آرزوهاشون برسن❤🤗

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خداروشکر عزیزم منم جواب ۳روزش اومد بهمون زنگ زدن گفتن سالمه خدارو هزار مرتبه شکر.جنسیت نی نی چی هست ...

خدا رو هزار مرتبه شکر.خوشحال شدم عزیزم🥰

من ۲۲ هفتگی ناچار شدم امنیو بدم.از ۱۳ هفتگی میدونستم دختره.بچه دوممه البته.

شما هنوز در حال استراحتین یا نه؟سونو رفتین بعد آمنیو؟

خدا رو هزار مرتبه شکر.خوشحال شدم عزیزم🥰 من ۲۲ هفتگی ناچار شدم امنیو بدم.از ۱۳ هفتگی میدونستم دختره ...

ممنون عزیزم منم خوشحال شدم واست.ای جانم خدا حفظش کنه😍من فقط۳ روزشو استراحت مطلق بودم بعدش دیگه بلند شدم فقط کار سنگین انجام نمیدم به خودم زیاد فشار نمیارم.من آزمایش غربالگری اولم ریسک داشت واسم آمینو نوشتن الان یه هفته دیگه نوبت آنومال دارم

الهی همه به آرزوهاشون برسن❤🤗
سلام عزیزم چقدر پیامتون ارومم کرد . عزیزم مشکل شما چی بود آمینو شدید

سلام عزیزم.من چون ان تی لب مرز بود حدود ۲و نیم به خواست خودم سلفری دادم.که برای سندرم داون ریسکش متوسط شد.دکترم گفت باید آمینوسنتزبشی که منفی بود شکر خدا

سلام عزیزم.من چون ان تی لب مرز بود حدود ۲و نیم به خواست خودم سلفری دادم.که برای سندرم داون ریسکش متو ...

عزیزم ببخشید یادتون نیست پرسنتیل تو سنو ان تی چند بود ؟؟

منم ان تی 2/84 دارم از نگرانی و استرس میمیرم😔