2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سال ۹۸ انجام دادم جوابش خوب بود یک ماه بعد جوابش امد من درخواست جواب فوری نکردم فکنم‌پول اضافه میخواستن

ما اگه زندگیمون جذاب بود که روزی سه بار گوشیمونو شارژ نمیکردیم👌
وای منم اینجوری بودم نترس عزیزم چیزی نیس  مطمئن باش من که استرس الکی کشیدم

مرسی عزیزم.خیلی بده حالم.استرس خطر سقط از یه طرف استرس جوابش از یه طرف...از طرفی دیگه من الان ۲۳ هفته م.دیگه دیر شده برای هر اقدامی😭دعام کن عزیزم 

سلام عزیزم.نه.فقط گفت تا سه روز استراحت مطلق باش

استراحت کن مایعات زیاد بخور هیچی نمیشه عزیزم مطمعن باش هم بچت سلامته هم حاملگیت به خوشی تموم میشه

ممنونم عزیزم.روزای خیلیییی بدیه.انشالله به خوشی تموم شه

اصلا نگران نباش الان مال اکثر حامله هارو ریسک میزنن رابطه نداشته باش تا یکی دو هفته پله بالا پایین نکن سنگین برندار بیشتر دراز بکش و مایعات بخور زود جبران میکنه اون ابی ک از بچه کشیدن رو ....

اصلا نگران نباش الان مال اکثر حامله هارو ریسک میزنن رابطه نداشته باش تا یکی دو هفته پله بالا پایین ن ...

انشالله هیچ مادری تو این موقعیت نباشه.خیلی محتاجم به دعاتون.

من غربالگریهام طبق حرف دکترم خوب بود.اصلا قرار نبود اینجوری شه.رفتم سلفری دادم به خواست خودم جوابش مشکوک شد.آمنیوسنتز کردم

انشالله هیچ مادری تو این موقعیت نباشه.خیلی محتاجم به دعاتون. من غربالگریهام طبق حرف دکترم خوب بود.ا ...

انشالله جوابش خوب میاد عزیزم درکت میکنم اما هرچی صلاح قسمت خداست....

مرسی عزیزم.خیلی بده حالم.استرس خطر سقط از یه طرف استرس جوابش از یه طرف...از طرفی دیگه من الان ۲۳ هفت ...

اروم باش عزیزم .درکت میکنم برامنم ۱۸ هفته بود زمان سقط

قانونی گذشته بود چقد گریه کردم ولی هیچی نبود به خدا

انشالله به حق شش ماهه کربلا جوابش سالم سالم میاد

درضمن خطر سقط خیلییی کمه باورکن مایعات فقط زیاد بخور

وتا۳روز استراحت کن والله من استراحتم تااون حدنکردم

تاخدانخواد هیچ برگی ازدرخت نمیوفته 

تیکر تولد ۳سالگی عشق مامان