2777
2789

خیلی خیلی میترسم تو دوره های مختلف از اتفاقات مختلف میترسم 

نمیتونم بگم چی 

ولی مثلا یه اتفاقی تو خونمون افتاده 

همش مث چی میترسم دوباره بیفته 

حتی تقریبا می‌دونم که دیگه شاید هیچ وقت اون اتفاق نیفته ولی بازم میترسم 

بد جوری 

کلا خیلی بچه ترس و استرسی شدم 

اوایل کم بود البته برا همه اوایلش کمه 

بعد که دیگه زیادی خودمو درگیر اون موضوع کردم انقد بزرگ شده که دارم دیوونه میشم 

شاید هم خیلی مسعله بزرگی نباشه 

و من خیلی میترسم

اصلا زندگی نمیکنم 

همش ترس و استرس 

دوست دارم از دوران جوونیم استفاده بکنم و لذت ببرم ولی همش درگیر ترس و استرسم 

توروخدا بهم بگید چی کار کنم چه راهکاری دارید خودتون چی کار میکنید تا آروم شید 

هر کاری میکنم خودمو دلداری میدم جمله های مثبت و آرام بخش میخونم ولی فقط برای یکی دو ساعت حالم خوبه 

صبح به محض این که چشمامو باز میکنم به اون اتفاق فکر میکنم و همش استرس و ترس که امروز همون اتفاق دوباره بیفته 

یه دوره خیلی خیلی کوتاهی به خدا توکل کردم بهش سپردم همه چی رو ولی برای چند روز بود حس خیلی خیلی خوبی داشتم اون موقع

ولی الان هر کاری میکنم نمیتونم مث اون موقع توکل کنم 

بهم بگید برا خودتون چی کار میکنید این موقع ها 

عزیزم منم مشکل تو رو دارم ینی نه در این حد ولی استرس میگیرم و دقیقا حس ترس دارم. قبلا اصلا اینجوری نبودما ی مدته اینجوری شدم. اما دیگ رهاش کردم منم عین تو خسته شده بودم اما دیگ کلا ترسو استرسو رها کردم دیگ بش فک نمیکنم چون حال خودم مهمتره زندگیم مهمتره. لز طرفیم میدونسی ک اگه ب هر چی فک کنی جذبشون میکنی پس ب خودت بیا. کتاب زیاد بخون کتابای ک انگیزه بت میدن من خودم چنتا کتاب خوندم حالمو بهتر کردن هم اینوک کلا کتاب خوندن حال ادمو خیلیی بهتر میکنه خواسی بهت میگم چه کتابایی. 

عزیزم منم مشکل تو رو دارم ینی نه در این حد ولی استرس میگیرم و دقیقا حس ترس دارم. قبلا اصلا اینجوری ن ...

ممنونم از این که انقد خوب بهم روحیه دادید منم همش می‌خوام بزارم کنار ولی اونقدر زیاد شده که نمیتونم 

بله خیلی خوشحال میشم معرفی کنید 😍

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چون خیلی گنگ توضیح دادین متأسفانه نمی‌تونم خیلی کمک کنم. ولی این که می‌گین یه اتفاقی تو خونه افتاده منظور چیه. مثلا اگر یه اتفاق خیلی بد بوده مثل تصادف، یا تجاوز، یا چیزای دیگه ممکنه دچار اختلال اضطراب پس از سانحه ptsd شده باشین و برای این که خوب شین بهتره که پیش روانشناس برین.

ممنونم از این که انقد خوب بهم روحیه دادید منم همش می‌خوام بزارم کنار ولی اونقدر زیاد شده که نمیتونم& ...

خواهش میکنم عزیزم. باور کن من از تو بدتر بودم میشستم گریه میکردم ولی بعد ب خودم اومدم گفتم اخه تا کی اصلا جی بشه چرا من نتونم مثل بقیه زندگیمو کنم خوش باشم. توام میتونی فقط کافیه ک خودت بخوای عزیزم. کتاب واقعا حس خوبو مثبتی بهت میده حتما سعی کن بخونیشون عزیزم. کتاب چهار اثر از فلورانس اسکاول شین. کتاب معجزه از راندابرن. کتاب غذر خواهی بسته دختر. کتاب راز از راندا برن. امیدوارم ک بتونم کمکت کرده باشم عزیزم😍❤

چون خیلی گنگ توضیح دادین متأسفانه نمی‌تونم خیلی کمک کنم. ولی این که می‌گین یه اتفاقی تو خونه افتاده ...

یه اتفاقی افتاد تو خونه خیلی هم اتفاق چیزی نبودبابام داد و بیداد راه نینداخته و تا چند روز اعصا قورت داده بود مث ببخشید سگ ازش میترسیدم مامانم هم همیشه حرص و جوش میخورد و ناراحت بود خیلی براش نگران بودم 

خیلی روزای کندی بود نمیخوام تکرار بشن

خواهش میکنم عزیزم. باور کن من از تو بدتر بودم میشستم گریه میکردم ولی بعد ب خودم اومدم گفتم اخه تا کی ...

😍😍😍😍😍😍😍😍

ممنونم ازتون 

اتفاقا سه تا از کتابارو دارم 😍

یه اتفاقی افتاد تو خونه خیلی هم اتفاق چیزی نبودبابام داد و بیداد راه نینداخته و تا چند روز اعصا قورت ...

عزیزم حق داری استرسی شده باشی.

چون نمی‌خوای دیگه خونه و خونواده‌ت رو توی اون وضع ببینی.

الآن کروناست ولی اگر نبود می‌گفتم یه مدت کوتاه سفر بری و کنار پدرت نباشی تا یه ذره آروم شی.

متأسفانه جو خونه‌هامون خیلی استرس‌زا شده.

به خودت حق بده و اگر می‌تونی تو روز حتی نیم ساعت برو قدم بزن و از جو خونه دور شو و تو هوای آزاد کمی بگرد و کارایی که دوست داری بکن تا کم‌کم آروم شی.

عزیزم حق داری استرسی شده باشی. چون نمی‌خوای دیگه خونه و خونواده‌ت رو توی اون وضع ببینی. الآن کرونا ...

عاشق فیلم دیدنم آهنگ گوش دادن و قر دادن 

ولی فقط همون موقع که اون کارو میکنم آرومم و بعدش دوباره استرس و ترسم شروع میشه 

دوره ای هس ؟ باید برا م تموم شه دورش تا خوب شم ؟ 

چون واقعا خسته ‌وکلافه شدم  

عاشق فیلم دیدنم آهنگ گوش دادن و قر دادن  ولی فقط همون موقع که اون کارو میکنم آرومم و بعدش دوبا ...

آهنگ و رقص رو بذار تو برنامه همیشگیت. هر وقت استرس داشتی برقص. حتی اگر حالت خوب نمی‌شه بازم ادامه بده. چون این چیزا کم‌کم تأثیر می‌ذاره.

ورزش برای کاهش استرس خیلی خوبه.

یه جا گفتی دعا خوندن و سپردن به خدا آرومت می‌کنه. من مذهبی نیستم ولی اگر آرومت می‌کنه هر روز یه ذره دعا بکن و روزتو بسپار دست خدا.

اگر فکر می‌کنی اضطراب و استرس برات همیشگی شده خوبه که دنبال درمانش پیش روانشناس باشی. اونم درنظر بگیر.

آهنگ و رقص رو بذار تو برنامه همیشگیت. هر وقت استرس داشتی برقص. حتی اگر حالت خوب نمی‌شه بازم ادامه بد ...

ممنونم از توضیح و راهنمایی کاملتون 😍

آره فکر خوبیه از امروز هی آهنگ میزارم می‌رقصم تا ذره ذره اثر مثبتشو بیاره 

ممنونم ازتون ❤️