سلام بچه ها خوبین؟من فک کنم حدود یک سال و نیم یا دو سال پیش بود تو یه تاپیک بودم خواننده خاموش بودم.بعد تاپیک مال یکی دیگه بود یه خانمی پست گذاشت که من تو گوشی همسرم اگه اشتباه نکنم چیزی دیدم که خیلی هم بد نبوده در حد یه صحبت با مشتریش مثلا بعد این خانم برای اینکه زهر چشم بگیره همسرشو بسته به تخت و با چوب بامبو یا همون خیزران که توی روغن خوابونده بوده شلاقش زده انقدر که بیهوش شده کلا موضوع تاپیک رفت روی اون خانم حتی عکسم گذاشت از زخمای همسرش که بک گراند گوشیش بوده که یادش نره چطور همسرشو ازار داده میگفت همسرم از اون موقع باهام هیچ حرفی نمیزنه ولی خرجیمو میده و تو یه خونه ایم مهمونی هم میریم اونجا عادی رفتار میکنه خیلی پشیمون بود یهو یادش افتادم کسی خبری ازش داره؟
مشکل دنیا این است که احمق ها کاملا به خود ایمان دارند و خردمندان دائما در شک و تردیدند...
بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش! پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم میخوای شروع کن.
🦋🖤Johnny depp fan🖤🐰 #پاترهد○-○⚡ #slytherin🍏 زرتشت چه زیبا گفت : ای کاش آنقدر آب داشتم تا جهنم را خاموش می کردم و آنقدر آتش داشتم تا بهشت را می سوزاندم، که مردم خدا را برای خودش بپرستند نه برای بهشت و جهنم :)🌌
https://t.me/zhaazh_khaa کانال تلگرامم✍🏻 «مرد را انسان معنی میکنند و زن را مونث؛ و هرگاه زنی مثل انسانها رفتار کند، میگویند از مذکر تقلید کرده است.» سیمون دوبووار♀️=♂️پاترهد🧙🏻فدایی قلم به دست یعقوب لیث صفاری، حکیم ابوالقاسم فردوسی، علامه دهخدا و دکتر معین📝«بزار» نه و «بذار» (عکسا رو میگم)❌ مرگ بر هکسره🤬 حمایت از راجعبه_نه راجب_✌🏻