2777
2789
عنوان

آییی سلاام دوباره بیااییین😫

146 بازدید | 18 پست

سلام بچه ها خوبین شکر خدا

تروخدا کمکم کنید ، بگید قانون جذب چجوریه ، چجور کار میکنه؟، میشه شخص مورد علاقه مو جذب کنم؟ ،

چیکار کنم که شخص رو باهاش جذب کنم؟ شرایطشو بگید تروخداا خیلی نیاز دارم کمکم کنید انشالله خیر ببینید بچه هاا😭😭🤲🏻📿

شما اینکارو کردید و نتیجه هم گرفتید؟

بگید خواهشا🤲😭💜

😗❣️Love you ❣️😗‹ در دلم هستی و بین من و تو فاصله هاست🐾🖤›

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

از کجا تهیه کنم؟ بزنم گوگل شرایطشو میراع؟

فکر کنم پی دی اف رایگانش هم باشه 

من کتابشو دست دو خریده بودم 

never argue wite stupid people thay will drag you down to their level and then beat you with experience            "mark twain"

من ی سال بهش فکر میکردم 

چجوری کنار هم باشیم 

خواستگاری 

عقد 

عروسی 

همش توی فکرم بهش فکر‌میکردم 😂🤍الانم‌نامزدمه 

تازه خودشم اومد گفت ک میخامت و اینا

یڪ نفر ماندھ از این قوم کھ بر می‌گردد !
من ی سال بهش فکر میکردم  چجوری کنار هم باشیم  خواستگاری  عقد  عروسی  ه ...

وااای خدای بزرگ پشمانم ریخت یعنی منی که حتی عروسیمونم تو ذهنم رویا پردازی کردم چی؟....🤩😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂اونجور قانون جذب حساب میشه؟

زیاد اعتقاد ندارم ، ترجیح میدم مستقیم از خدا بخوام و با توکل به خدا حلو برم تا اینکه بخوام بشینم و فکر کنم که کائنات دور من بچرخه

اختیار تمام کائنات دست خداست ، مطمئنا اگر ازش بخوام انقدر بخشنده هست که خودش کائنات رو به نفعم بچرخونه مگر ابنکه صلاحی باشه بالاتر از توان درک من

ببین شب روز بهش فکر مثل میخوای طرف باهات ازدواج کنه فکر کن همش اومده خواستگاری رفتین برای انتخاب لباس عروسو......

تا بچه و ماه عسل.

من دائم به یکی فک میکردم نه عروسی و اینا..بعد همش جلوم سبز میشد میرفتم بازار میدمش میرفتم هرجا میدیدمش

زیاد اعتقاد ندارم ، ترجیح میدم مستقیم از خدا بخوام و با توکل به خدا حلو برم تا اینکه بخوام بشینم و ف ...

خوشبحالت نمیدونم چرا من از خدا خواستم یه نشونه بهم بده که اونی که دوستش دارم بیاد تو خوابم

دوسه بار اومده ها ولی اون شب که از خدا تقاضا کردم نیومد😓

برو از خانم موسوی ساب بگیر میفهمی چجوریه😁

ببخشید میشه اگه هستن تگشون کنید من نمیشناسمشون 😁😁

ببین شب روز بهش فکر مثل میخوای طرف باهات ازدواج کنه فکر کن همش اومده خواستگاری رفتین برای انتخاب لبا ...

الی جون بخدا همین هایی که تو میگی رو من هر روز هرشب تو فکرشم الان احساس میکنم کنارمه🥺😭

خداکنه. بهش برسم مگرنه دیوونه م😭

شما کسیو با این قانون جذب کردی و شده؟😊🖤