من دوماهه که کرونا گرفتم خوب نشدم..علائمم هموناست..کسیو میشناسین درمانش کرده باشه؟! علائمم اینان: پشت سرم درد میکنه و منگی دارم..گردنم و کتفم درد داره و بیحالم..
این بهش کرونای طولانی میگن..شما تهران تشریف دارین؟!
نمیدونم تست پی سی آرم منفی شده ها
اصفهانم
تیکر برای هدف کاهش وزن تاریخ شروع رژیم:۱۸شهریور وزن شروع رژیم:۷۱ هدف اول ۶۷🔒هدف دوم ۶۳🔒هدف سوم ۶۰🔒هدف چهارم ۵۸🔒هدف پنجم ۵۶🔒هدف اخر ۵۴🔒من میتونم و باید بتونم تا عید به وزن مطلوبم برسم💪💪💪💪💪 قد ۱۵۸ کاش افسردگی ازم دور میشد
اره میدونم تست پی سی ار منفی میشه ولی عوارضش تو بدن هست..ممکنه تا یسال یا بیشتر اینجوری بمونیم😔..ری ...
آره ۴۰ درصد درگیری ریه
۶ تا رمدسیور گرفتم
تیکر برای هدف کاهش وزن تاریخ شروع رژیم:۱۸شهریور وزن شروع رژیم:۷۱ هدف اول ۶۷🔒هدف دوم ۶۳🔒هدف سوم ۶۰🔒هدف چهارم ۵۸🔒هدف پنجم ۵۶🔒هدف اخر ۵۴🔒من میتونم و باید بتونم تا عید به وزن مطلوبم برسم💪💪💪💪💪 قد ۱۵۸ کاش افسردگی ازم دور میشد
سلام من وسطای شهریور گرفتم تا یک مهر شد دو هفته .. دو هفته هم نقاهت دراز کشیدم . وقتی یه ماه شد گفتم اروم اروم بزگردم به زندگی.. خیلی انرژیم کمه و بی حالم .. حالا دوباره دو روزه تب خفیف دارم و بی حالی شدید.. بخدا نمیدونم چکار کنم. تست پی سی ارم منفی بود فوق تخصص ریه هم گفت نداری هر چی گفتم بویایی ندارم گفت خانم چه ربطی داره ولی همه میگن بویایی کروناس. الان بویاییم هم ۵۰ درصده