2777
2789

ی پیچ اینستامی برای درمان کم کاری تیروئید میگه سیرسیاه بخورین فک کنم گفت پروسه ۳ ماهه داره البته هرکسی براساس شرایطش میگه چندماه باید مصرف کنه. میگه قرص نخورین که خیللللی عوارض داره موندم چکار کنم. بخرم یا نه؟ اگر کسی اطلاعی داره بگه

سیرسیاه که بود و جه کرد

اینجا چکار میکنم من🔫🐴تاپیکها و پستها رو با دقت نمیخونم ببخشید🔫🐴 به نی نی یار میگم چرا ترکوندینم میگه واسه گذاشتن ایموجی خنده   (ر.ک به تنها تاپیکم صفحه ۳  )  شما تو تاپیکای انفجاری صدام کنید من قول میدم با گریه بیام پیتیکوووححححههههه😍😍😍🐎🐎🐎 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

واسه درمان کم کاری تیروئید شنیده بودی؟ من برا لاغری دیده بودم نه تیروئید

عزیزم تواینستا ی پیچی هست مطمئنه خانم دکترمعرفی کردن اون داره ولی گرونه میتونی بروپیجش اسم پیجش خانه سبزهستش 

برا کمکاری تیرویید تعذیت رو درست کن و برو پیش یه متخصص تیرویید بادکش تیرویید برات انجام بده ،نتونستی خودت محل تیروییدت رو گرم بگیر

جان را چه خوشی باشد بی صحبت جانانه.....
به اینستا زیاد اعتماد نکنین چرندیات زیاد میگن حتی اونایی که خودشون رو متخصص معرفی می کنن

من تاحالاخریدنکردم دیدم گلم نمیتونم بگم بدن یاخوب ولی میتونن بفهمن که پیج چطوره ولی من سردرنمیارم گلم فقط دیده بودم خواستم سربزنن 

برا کمکاری تیرویید تعذیت رو درست کن و برو پیش یه متخصص تیرویید بادکش تیرویید برات انجام بده ،نتونستی ...

چ جالب باشه عزیزم. حتما. اما اینم بگم از دی سال گذشته قرص مصرف نکردم ازمایش هم دادم خداروشکر نرماله اما شنیدم بادکش عالیه. ان شالله میرم سراغش

چ جالب باشه عزیزم. حتما. اما اینم بگم از دی سال گذشته قرص مصرف نکردم ازمایش هم دادم خداروشکر نرماله ...

بادکش رفتین؟ جواب گرفتین؟ 

دعای شما نی نی سایتا میگن خیلی مقبوله اگر امضام خوندی دعام کن🤲🌸