2777
2789
عنوان

بچه‌ها دوستم پول واریز کرده

178 بازدید | 16 پست

به حساب من که بدم به مادرشون حساب شبا فرستاده دیروز ولی هنوز نیومده توی حسابم دائم زنگ میزنن که پول اومده یا نه امروزم جمعه است بانکام تعطیل هستند چیکار کنم اعصابم بهم ریخته از صبح تا الان همش زنگ میزنه شما میدونید این حساب شبا چطوری هست مادرش بنده خدا شماره شبا نداشت من دادم کاش نمیدادم 😔

گلهای زندگی منوشوهرم 🌷🌷🌷سه تابچه دارم دوتاپسر👨‍⚕️👨‍⚕️یه دخمل👩‍⚕️ شوهرم عشقمه♥️همسر عزیزم ای بودونبودم 😍من عاشقت هستم باهمه وجودم😍

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شنبه میاد نگران نباشید

نیاد هم فیششو میبرید بانک پیگیری میکنید

هُوَ رَبُّ المُستَحيل و أنت تبكى عَلَى المُمكن او خداوند⁩ناممکن‌ هاست ؛در حالی که تو بر ممکن گریه می‌کنی!!
شماره کارت میداد خوب

خارجه دوستم مادرش شهر ما زندگی میکنه زنگ زد گفت برای مادرم پول میفرستم کارتش مسدود شده و شماره شبا نداره دلم سوخت گفتم بفرست من کارتم و میدم بهشون کارش تموم شد برم گردونه ولی الان ول کن نیستن انگار دزدی کردم ازشون

گلهای زندگی منوشوهرم 🌷🌷🌷سه تابچه دارم دوتاپسر👨‍⚕️👨‍⚕️یه دخمل👩‍⚕️ شوهرم عشقمه♥️همسر عزیزم ای بودونبودم 😍من عاشقت هستم باهمه وجودم😍
تا 12 میاد تو حسابت اگه نیومد تا 4 عصر صد در صد میاد

مرسی عزیزم انشاالله بیاد

بگو هر وقت امد خودم تماس میگیرم 

مگه گوش میکنه

خارجه دوستم مادرش شهر ما زندگی میکنه زنگ زد گفت برای مادرم پول میفرستم کارتش مسدود شده و شماره شبا ن ...

عکس ده گردش اخرت رو براش بفرست ببینه نیومده

اگر امشب تا ابد ادامه داشته باشد....                                    مهم نیست اگر فردایی نباشد                                       
عکس ده گردش اخرت رو براش بفرست ببینه نیومده

بانک صادرات خیلی دوره نمیتونم برم. انشاالله بیاد پوله به حسابم زنگ بزنم خودشون بیان کارت و ببرن