2777
2789
عنوان

یه سوال خیلی واجب

77 بازدید | 8 پست

سلام خانما ببخشید که این سوالو اینجا میپرسم اگر به یه نفر ۴ تا غسل واجب بشه اول باید کدوم یک رو به ترتیب انجام بده..غسل حیض و غسل جنابت و غسل جمعه و غسل زیارت...ممنون میشم راهنماییم کنید

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فکر کنم باید غسل ما فی الذمه کنی واسه اون دوتا غسل واجب.

غسل جمعه و غسل زیارت مستحبه باید نیت جدا کنی

هر موقع خواستی بگو برات حمد،  توحید یا آیت الکرسی بخونم💚❤   اینم لینک تاپیک حاجت روایی من https://www.ninisite.com/discussion/topic/6987406/%d8%aa%d8%a7%d9%be%db%8c%da%a9-%d8%ad%d8%a7%d8%ac%d8%aa-%d8%b1%d9%88%d8%a7%db%8c%db%8c

چند وقت پیش ناخن کاشتم چند روز بعد غسل داشتم ....حالم از خودم بهم خورد که غسلم مونده حس بدی داشتم من عاشققققق ناخن کاشت بودم رفتم برداشتم اونم با چه بدبختی !! تا آخر عمرم دیگه تکرار نمی کنم ...جون همش حس می کردم دارم خودمو گول می زنم که نه نمازم درست بود و نه غسل هام !!! ان شاالله یه راه حلی هم برای ما پیدا بشه که عاشققق ناخن بلند و زیبا هستیم .چون  ناخن ها ی من سریع از بیخ میشکنه .

منظور من این جا اصلااااا خاننهاییی که کاشت کردن نیست .اصلا 

منظورم با خودم بود چون واقعا کاشت توی دست زیبا می شه و حرفی توش نیست .ولی باوجدان بیداررررررر  خودم نتونستم کنار بیام 🤣 که هرچی می کشیم از این وجدان بیداررهست 🤣