2777
2789
عنوان

نامزدم میگه ک...

| مشاهده متن کامل بحث + 511 بازدید | 32 پست
باهاش حرف بزن بگو زندگی منو مختل نکن‌ از همین الان. اومدیمو از این به بعد تو جمع خانوادگی پسر خالت ...

الان مثلا ب جایی باشم پسرخالم بیاد میخواد بگه پاشو بریم کوفتم میکنه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگه نامزدته هنوز وظیفه شرعی نیست بخوابی به حرفش گوش بدی اگه ازهمین الان بشی هرچی اون گفت جیگرت خونه بگو مگه به من شک داری خب اونم باشه پس توخیابونم نرم شاید کسی بهم نظردلشته باشه

درانتظارمعجزه ام میدونم خدا حواسش هست درتنگنای زندگی (میشه یک صلوات مهمونم کنید) 
الان مثلا ب جایی باشم پسرخالم بیاد میخواد بگه پاشو بریم کوفتم میکنه

حق نداره کوفتت کنه. ما هم بوده تو خونواده که مثلا فلان شخص  میخواسته دختر خالشو دختر داییشو و... رو بگیره ولی نشد الان انگار نه انگاررر 

اخه میدونی چطور شد منو روز عقدم خالمینا میخواستن فراری بدن منو ببرن اینم فهمیده بود بعد اون حساس شد

خب حق داره اگه موضوع اینطوری بوده.ول کن مهمونی امروز رو.ارزش نداره بخاطر یه روز خوش بودنت روابطت با همسرت خراب بشه.

حق نداره کوفتت کنه. ما هم بوده تو خونواده که مثلا فلان شخص  میخواسته دختر خالشو دختر داییشو و.. ...

الان مامانه خودمو شوهرخالم میخواسته نشده بابام باید اونجوری ادا در بیاره حتی به خودشم گفتم ک مامانمو شوهرخالم میخواسته الان بابام کاری نداره هیچ انگار نه انگار ولی میگه من غیرتم قبول نمیکنه 

خب حق داره اگه موضوع اینطوری بوده.ول کن مهمونی امروز رو.ارزش نداره بخاطر یه روز خوش بودنت روابطت با ...

اره دیهفقط بخاطر این میگه ک چرا اونا میخواستن اینکارو بکنن

من یه مقدار به نامزدت حق میدم یعنی چی خاله ام اینا روز عقد میخواستن فراری بدن این چه خاله ایه

نامزدمم همینو میگه ک چرا میخواستن اینکارو بکنن مگ نمیدونستن ک  اونهمه خواستگار داری چرا پا پیش نمیزاشتن الان ک میدونن قضیه جدی شده میخواستن فراری بدن خالمینا هیچ وقت پا پیش نزاشتن فقط همه جا جار زده بودن ک مریم عروس ماست و میخوایم بریم خواستگاری اما نیومده بودن ولی روز عقدم میگفتن پسرخالم داره خودکشی میکنه میگه یا مریم واسه منه یا اینکه خودمو میکشم

اره دیهفقط بخاطر این میگه ک چرا اونا میخواستن اینکارو بکنن

نرو.بری بیشتر حساس میشه.امروز جمعه است.زنگ بزن همسرت بیاد خونتون ناهار با هم باشید.عصر هم با ماشین در بیاید یه دوری بزنید.باور کن بیشتر خوش میگذره بهت.هوای این مهمونی هم از سرت میپره.الان هم که کرونا شدید شده همون بهتر که نری.