2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

لبنیات اصلن نخوری 

عرقی جات بخور

چای سبز وچای دارچین وزنجبیل بخور

سوپ عدسی ابگوشت گوسفندی

شربت اویشن وشربت ابلیمووعسل

میموه هرنوع روزی یدونه موزهم اضافه کن.

عنبرنساهم دودکن توخونه عفونتاروازبین ببره

حمام نرو.اب داغ زیادبخورهرصبح بیدارشدی بخور.اب سردممنوع اب شیرهم نخورتب ولرزمیاره.تب هم کردی باشیاف وپاشوربیارپایین تبو.

استراحت بایدبکنی .میخوابی سرت بلندباشه تنگی نفس میکشه ادمو.

میخای اشتهابازبشه چای دارچین زنجبیل قبل ازغذابخوری خیلی حالت تهوع نمیگیری.

سلام از دسته غذاها گوشت کمی التهابو زیاد میکنه بهتره کمتر مصرف بشه مثلا ماهیچه بپزین یا قلمو بپزین ابشو بدین بخورن برنج و نان خوب نیست غذاهارو لااقل تا روز دهم بیشتر بشکل مایعات مصرف کنید بلدرچین عالیه چون هم گرم هست وهم هورمون نداره حبوبات خوبه ولی بازم بمیزان کم تخم مرغ ابپز هرروزم مصرف کنید مشکلی نداره تازه مقویه و کمبود بعضی موادو جبران میکنه سعی کنید اب هویج واب سیبو روزی دو وعده صبح وعصر تو برنامه غذایی داشته باشین دمنوش زنجفیل و عسل هم شب بخورین که راحتتر بخوابین استراحت لازمه این بیماری هست تا بدن بتونه خودشو بازسازی کنه سعی کنین از سایت بهداشت جهانی یا سایتهای معتبر برای گرفتن اطلاعات استفاده کنین انشالا سلامتی همدل وهمراهتون باشه 🌹

از سخن چینان شنیدم آشنایت نیستم 🖤❤ خاطراتت را بیاور تا بگویم کیستم ❤🖤

سوپ هر چی ابکی باشه البته توش مرغم باشه خوبه اب پرتقال و اب میوه ها هم خوبه

دانشجو معلم🥰❤ ۹سال دانش آموخته زبان انگلیسی🤞😁ای آنکه دوست دارمت اما ندارمت، جایت تا همیشه در قلب من درد می‌کند💔 مراقب خودت باش پسرم🙂😔
تخم مرغ خوردیم یه روزبدترکرد

شاید بدن شما این حالتو داره ولی دکتر تاکید داشت هرروز تخم مرغ ابپز استفاده بشه چون مقدار زیادی از  پروتئین بدنو تامین میکنه 

از سخن چینان شنیدم آشنایت نیستم 🖤❤ خاطراتت را بیاور تا بگویم کیستم ❤🖤