2777
2789
عنوان

واقعا خدا نمیبینه؟؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 525 بازدید | 43 پست
برو وضو بگیر دورکعت نماز شب بخون باهاش دردو دل کن خدا خیلی بزرگ تر از مشکل های ماست🥺

فعلا که کرونا بزرگتره 

بخاطر اینکه تا شب به گوشیم دست نزنم ،از صبح گذاشتمش تو کمد و الان خودم کجام؟ تو کمد  

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم کتاب چهار اثر فلورانس رو بخون 

و تاپیک جدید منم  بخون 

خدا میبینه  خدا میگه صبر کن بهترینارو برات قرار دادم  ولی ما بنده هاش زود نا امید میشیم 

خدا تو وجود توعه  تو یک تیکه از وجود خدایی پس به خاطر هر چیزیمم شده این حرفو نگو چون خدا تو وجود ت هست🍫❤🕊

نمیتونی همینطور بشینی به این امید که خدا کاری بکنه 

باید خودت شروع کنی 

من به شخصه ( به شخصه) به خدا اعتقاد ندارم ولی افرادی هم که اعتقاد دارن باز هم همینطور دست رو دست گذاشتن و هیچ کاری نکردن رو اشتباه میدونن 

بهت توصیه میکنم کتاب« جادوی فکر. بزرگ » رو بخون 

تغییری که در تو ایجاد میکنه روهر روز احساسش میکنی 

من ایرانم من ایرانم شوری در سر دارم...

منم ..‌

بچه ها میشه برام دعا کنین 😔خیلی زندگی بدی داشتم خیلی ،بهم خیانت های زیادی کرد از فامیل خودش گرفته تا هرزه های.... رفیق باز بود مشروب خور بود بچه ننه بود قهر میکرد دیگه نمیومد اختیارش خودش نداشت مادرش داشت اخلاق نداشت کلاهبردار بود آخرم با اجبار و به زور برد مهریمو بخشیدم بعد ماه بعدش دادخواست طلاق داد بی ابروم کرد همه جا مثل سگ پرتم کرد بعدم زود زن گرفت  اونم کی دوست سابقم رو😔 نمیدونم عدالت خدا کجاست مگه نمیگن اشک یتیم عرش خدا رو به لرزه در میاره، پس چرا کاری انجام نمیده چرا برام  چرا من یتیم باید این همه سختی بکشم.... الان که ورشکست شدیم زیر خط فقر رفتیم منو خانوادم داغونم فقط میخوام یه دعای خیر و خوب برام کنین یا یه صلوات بفرستین خیلی داغونم خیلی...🥺😔
شایدم داره میگه این دنیا دیگه جای شماها نیست یکم صبر کنید میارمتون پیش خودم.

پس کیییی 

من الان میخام برم پیشش 

این دنیا رو نمیخاااام 

این بنده هاشو نمیخااااام

Khodaya shokret ♥️
شایدم داره میگه این دنیا دیگه جای شماها نیست یکم صبر کنید میارمتون پیش خودم.

اون ورم که بخاطر نماز نخودن و یه شاخ مو تو آتیشش میندازه و میسوزیم

بخاطر اینکه تا شب به گوشیم دست نزنم ،از صبح گذاشتمش تو کمد و الان خودم کجام؟ تو کمد  
فعلا که کرونا بزرگتره

هیچوقت به بزرگیه خدا شک نکن عزیزم🌹

اللهم صل علی محمد و ال محمد و عجل فرجهم برای ارامش و سلامتی خودم و خانوادم دعاکنید                 ‌‌‌                   یاکاشف الکرب عن وجه الحسین اکشف کربی به حق اخیک الحسین
اینا دیگه قدیمی شده چه فایده که الان اوضاع اینه اینا رو نمیبنه

چی قدیمی شده دقیقا؟... 

ایمانتون رو قوی کنید 

اوضاع هرچقدر هم بد باشه بازم خدا دست مارو میگیره 

خدا خیلی دست مارو گرفته ولی حتی خودمون هم متوجه نشدیم 

فقط برای زیبایی خودت موهایت را شانه نزن ، گاهی مویت را شانه کن فقط برای خود مو ؛ او می خواهد مرتب باشد اما زبان سخن ندارد ، تو بر خال خالش دست بکش دندانت را مسواک کن فقط برای خود دندان ، او می خواهد تمیز باشد اما نمی تواند بگوید ، تو به او برس . به داد مخلوقاتی برس و کمکشان کن که توان تشکر از تو را ندارند . به مورچه ها غذا بده ، برگ درختان را نوازش کن ، خاک طاقچه را پاک کن ، اگر به مخلوقی کمک کنی و او در ازای کمک تو جای دیگر برایت جبران کند ، با جهان بی حساب می شوی ، اما اگر بی زبانها را آراسته کنی ، جهان به تو بدهکار می شود و بدهی خود را مانند تصویرت در آینه به تو پس می دهد . اگر یک مشت گندم به جهان بدهی ، جهان هم با همان حرکت دست تو مانند تصویر در آینه ، یک مشت گندم به تو می دهد ، با این تفاوت که مشت جهان بزرگتر است .