2777
2789
خب همین دیگه شما ترس از مریضی دارید و بخاطرش استرس میگیرید و حالتون بد میشع سعی کنید آرامشتون رو حفظ ...

آره ترس از مریضی دارم متاسفانه😭خیلی بده ،کاش مثلا سردرد میشدم ولی تنگی نفس نه،خیلی سخته

پسر عزیزم جونمی،دختر عزیزم نفسمی
آخه من ۹ساله اینجورم،دوران بارداریام آزمایش تیروئید دادم ولی مشکلی نداشتم اما تنگی نفسو داشتم،واس هم ...

خوب پیش یه متخصص روانپزشک خوب برو تا بتونه درمانت کنه.مال منو تشخیصش اعصاب بود گفت عصبی میشی که تنگی نفس میگیری چون تو خواب اصلا نفسم نمیگرفت.تو باید رو تنش عصبیت کار کنی.معدت هم حتما یه نشون دکتر بده

بلاخره باز میشه این در صبح میشه این شب😔

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خوب پیش یه متخصص روانپزشک خوب برو تا بتونه درمانت کنه.مال منو تشخیصش اعصاب بود گفت عصبی میشی که تنگی ...

منم وقتی میخوابم‌خوبم.ولی توی بیدغری مدام باید نفس عمیق بکشم

منم دقیقا همین مشکل شما رو دارم و از مریضی و مردن میترسم و کافیه یه مشکل برام ب وجود بیاد یا کسی رو ...

پس منم آرامبخشمو مصرف کنم شاید افاقه کنه.خسته شدم ازین وضعیت،

روی تنگی نفس موثره؟ب من داد نخوردم ترسیدم از عوارضش

نه آرام بخشه.اره داشت تا چند سال اصلا نداشتم حتی کرونا گرفتم اصلا تنگی نفس نداشتم  ولی بعدش مسئله جدایی از نامزدم پیش اومد ذهنم درگیر که شد تنگی نفس بدتر شد در حد مرگ.الان یه هفتس خوب شدم هفته پیش یه مدیتیشن بود واس ماه نو قمری بود همینجوری گفتم انجام بدم بعد همش باید نفس عمیق میکشیدم اونجا تمرکزم‌ رو نفس هام بود جالبه یه هفتس هیچ تنگی نفسی ندارم.نمیدونم چرا....شاید تلقین باشه

نه آرام بخشه.اره داشت تا چند سال اصلا نداشتم حتی کرونا گرفتم اصلا تنگی نفس نداشتم  ولی بعدش مسئ ...

عزیز دلم😢انشاالله که همیشه خوب و سلامت باشی،چ مدیتیشنی بود؟بیشتر توضیح میدی؟من دیگ خیلی خسته شدم ازین وضعیت

عزیز دلم😢انشاالله که همیشه خوب و سلامت باشی،چ مدیتیشنی بود؟بیشتر توضیح میدی؟من دیگ خیلی خسته شدم از ...

من اصلا به مدیتیشن این چیزا اعتقاد نداشتم و ندارم ولی اتفاقی تو کانال تلگرام یه ویس باز کردم و اون هرچی می‌گفت انجام دادم واقعا خوب شدم دیگه نمیدونم واقعا