2777
2789
عنوان

لباس های نامزدی و عقد و عروسی

| مشاهده متن کامل بحث + 610 بازدید | 19 پست
😂😂😂اشکال نداره عزیزم متوجه شدم ندیدی ممنون ک افتخار دادی اومدی و باهام صحبت کردی مهربون

قربونت برم 😁😘😘😘خوشبخت باشی عزیزم 

من ازدواج کردم بهت از تجربم میگم درگیر تجملات نباش ارامش از همه چیز مهم تره تو زندگی 

درسته پول نباشه عشق نیس ولی خودتو درگی  تجملات نکن اگر به خواسته های مالیت نرسیدی اوقات خودتو تلخ نکن والا ارزش نداره زندگی انقدر بالاپایین داره من اگ عقل الانمو داشتم نهایت استفاده و لذت رو میکردم از نامزدیم

برای سلامتی مامان خوشگلم دعا کنید 💔😔
قربونت برم 😁😘😘😘خوشبخت باشی عزیزم  من ازدواج کردم بهت از تجربم میگم درگیر تجملات نباش ارامش ...

😍😍😍خیلی شیرین بود حرفاتون این روزا همه میگن تجملاتو باید چسبید حرفای شما ی ارامش خاصی توش داش خاهر🤩

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

😍😍😍خیلی شیرین بود حرفاتون این روزا همه میگن تجملاتو باید چسبید حرفای شما ی ارامش خاصی توش داش خاه ...

قربونت 

اونایی ک تجمل گران شک نکن مشکلی نداشتن ک بفهمن ارامش چقققققققققدددرررر مهمه تو زندگی 

همه چی داشته باشی ولی دلت خوش نباشه میخوای چیکار 

شوهر من بهم خیانت کرده بارها الان فکرشو میکنم مبگم چقدر خنگ بودم خودمو مثلا واسه اینکه عیدی نیاوردن یا کم اوردن ناراحت میکردم اخه اونا غصه بود 

الان شوهرم ی محبتی بهم بکنه اصصصصصلا بهم نمیچسبه گاهی حالمم بد میشه من دیگ طلا خریدن شوهرمو میخوام چیکار به خدا ارامش خیلی مهمه 

خخخخ اولش انرژی مثبت دادم گفتم رودل نکنی یه انرژی منفیم دادم😁🤣🙈🙊

قربونت  اونایی ک تجمل گران شک نکن مشکلی نداشتن ک بفهمن ارامش چقققققققققدددرررر مهمه تو زندگی&n ...

خدای منننن قربون دل غم دیدت برم من خواهر تو این شبای عزیز برات دعا میکنم خدا ی راهی برات باز کنه

خدای منننن قربون دل غم دیدت برم من خواهر تو این شبای عزیز برات دعا میکنم خدا ی راهی برات باز کنه

فدات شم عزیزم ممنون بابت دعای خیرت خداعاقبتتو بخیر کنه