2777
2789

سلام . من زایمان اولم ۲۴ هفته بود .کیسه آب پاره شده بود و زایمان کردم. همیشه غصه ی این رو می خورم که چرا با کیسه آب پاره ، بارداری رو ادامه ندادم و شاید اینطوری بچم زنده می موند . بچه م ۸ روز توی دستگاه زنده مونده بود . دکترا بخاطر هفته ی پایین نظر مختلف برای ادامه بارداری داشتن و کمیسیون پزشکی گذاشتن و از من و شوهرم خواستن تصمیم نهایی رو بگیریم . یه دکتر میگفت با انتی بیوتیک ادامه ی بارداری و یه دکتر میگفت احتمال عفونت و مرگ خودم یا دراوردن رحم هست و دکتر سوم هم نظر قطعی نمی تونست بده که چی کار کنن و نظر خودمون رو پرسیدن و عذاب وجدان دارم.

من مامان یه مسافر بهشتم.ان شاءالله پسرم ذخیره آخرت من و شوهرم باشه.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم چرا کیسه ابت پاره شد؟ دلیلشو پیگیری کردی؟

به احتمال زیاد عفونت کیسه اب رو پاره کرده بود . بعد لز زایمان یکی از لوله هام بخاطر عفونت بسته شده بود که خدا رو شکر رفع شد

مگه می شه اصلا با کیسه آب پاره بارداری رو ادامه داد؟ غصه بیخود نخور. عذاب وجدانم از عوارض بعد سقطه. ...

بیمارستان که بستری بودم دانشجوها میگفتن یکی ۲۹ هفته با کیسه اب پاره بستری شد و ۳ هفته بعد دردش گرفت و زایمان کرد و بچه رفت توی دستگاه . یکی هم آب کیسه صفر بود ولی بستری بود . بعد از اون پسرم که چند روز بیشتر زنده نبود ، خدا بهم یه پسر دیگه بخشید ولی عذاب وجدان ول کن من نیست

عفونت داشتی زیر دلت درد نداشت یا ترشح شبز و بد بو نداشتی؟

درد نداشتم ولی ترشح خردلی با حجم خیلی زیاد یه مرتبه داشتم و ۳ هفته ی بعد کیسه ابم پاره شد . از شانسم توی عید و فروردین ۹۹ این اتفاق افتاد که تازه کرونا اومده بود و دکترام نبودن

عزیزم..علاعم باز شدن دهانه رحمتون چی بود

باز نشده بود . فقط کیسه آب کامل پاره شده بود‌ .یهو یه عالمه اب اومد و در عرض چند ساعت شکمم تخت شد

باز نشده بود . فقط کیسه آب کامل پاره شده بود‌ .یهو یه عالمه اب اومد و در عرض چند ساعت شکمم تخت شد

اخه یه جا نوشتی تو ۲۷ هفته فانلینگ بودی تو بارداری بعدیت

پسرم بال و پَرَم👶همسرم تاجِ سَرَم👑