من کارشناس مامایی هستم در دوران تحصیل و کار متوجه شدم خیلی از داروها مشکلات زنان رو حل نمی کنن مثل قرصهای هورمونی که یا مشکل رو خاموشش می کنن یا بطور مصنوعی حالتی برای بدن ایجاد می کنن که انگار اون هورمون در حال تولیده و خوب معلومه که با قطع دارو یا تمام شدن دوره درمان اون مشکل شدیدتر برمی گرده بهترین مثالش کیست تخمدان و فیبروم و سردمزاجی و ... است .بدن ما یه مجموعه هوشمنده و تک تک سلولهای ما شعور دارن و این شعور و هوشمندی رو با میدان انرژی تبادل می کنن در واقع بیماری و بعضا ناباروری و خیلی مشکلات به دلیل بهم خوردن توازن این میدان انرژیه.با تجربه ای که در زمینه اصلاح و پاکسازی و درمان انرزیکی پیدا کردم تونستم به شاگردانم کمک های زیادی بکنم که شیرین ترینش بارداری چند نفری بود که مدت طولانی بچه دار نشده بودند.پیشنهاد می کنم پیش از درمانهای تهاجمی مثل ای وی اف و پیش از هورمون درمانی و .... و پرداخت هزینه های زیاد اصلاح مراکز انرژی و درمان مخصوص خودتون رو امتحان کنید.پیش به سوی ارامش سلامتی و شادی
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
من بیستم پریود شدم روز اول چند قطره خیلی کم خون بود روز دوم هم چندتا لکه خیلی کم اولین باره اینطوری ...
بله احتمال داره چون زمانی که لانه گزینی تخم در رحم انجام میشه ممکنه با خروج مقدار کمی خون باشه که بعضی مواقع خانمها اون رو با پریود اشتباه می گیرن البته این همیشگی و قطعی نیست ولی می تونه یکی از نشانه های احتمالی بارداری باشه
حتما درمانش یه سال طول میکشه ما دیگه وقتی برا از دست دادن نداریم
نه عزیزم ما یه دوره ۵ ماهه در نظر می گیریم برای درمان تمام موارد انرژیای که مانع از بارداری شما میشه کسانی که درمان رو شروع کردن معمولا قبل از ۵ ماه باردار شدن خیلی از این عزیزان کسانی بودن که ای وی اف ناموفق و سقط مکرر داشتن که شکر خدا الان شادی مادر شدن رو تجربه کردن بهتون پیشنهاد می دم از جلسه مشاوره رایگان تیم ما استفاده کنید و تصمیم بگیرید به امید شادی و آرامش ❤