2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

هر کسی تو زندگیش حدااقل یکبار 

و یه دوره ای این رو حس کرده

و خیلی بده😔😔

عاشق_جانی_دپ_هستم  سابق                                   دپهد تا ابد😍😍😃😁                                                                                                                          خستمه گشنمه اعصابم ندارم حوصله ام ندارم خوابمم میاد                                

نه نگم میمیرم 

کارخوبه خدادرست کنه سلطان محمود خر کیه ..بِحَقِّ یس وَ الْقُرآنِ الْکَرِیمِ وَ بِحَقِّ طه وَ الْقُرآنِ الْعَظِیمِ یا مَنْ یَقْدِرُ عَلَی حَوائِجِ السّائِلِینَ یا مَنْ یَعْلَمُ ما فِی الضَّمِیرَ یا مُنَفِّسَ عَنِ الُمَکُرُوبِینَ یا مُفَرِّجَ عَنِ الْمَغْمُوْمِینَ یا راحِمَ الشَّیْخِ الْکَبیرِ یا رازِقَ الطِّفْلِ الصَّغِیرِ، یا مَنْ لا یَحْتاجُ اِلَی التَّفْسِیرِ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ وَ افْعَلْ بِی کَذا وَ کَذا به جای«و افعل بی کذا و کذا» حاجات خود را ذکر کنی/برخاتم انبیا محمد صلوات💖💖💖💖💖 يا مَنْ اِذا تَضايَقَتِ اْلاُمُورُ فَتَحَ لَنا باباً لَمْ تَذْهَبْ اِلَيْهِ اْلاَوْهامُ، فَصَلِّ عَلي مُحَمَّدٍ وَالِ مُحَمَّدٍ وَافْتَحْ لِاُمُوريَ الْمُتَضايَقَةِ باباً لَمْ يُذْهَبْ اِلَيْهِ وَهْمٌ، يا اَرْحَمَ الرَّاحِمينَ.
دیگ کی اصن طاقت ندارم دلم میخواد بمیرم 

منم دقیقااا همین حالم داشتم 

انقدررر خالم بد بود بغض داشت خفم میکرد 

یه مدت افسردگی خیلیی شدید گرفتم یعنی منی که آنقدر شکمو ام غذا هم نمی‌خوردم دلیلم داشت ولی هیچکس نمیدونست خانوادم تو تعجب بودن چرا اینجور شدم 

ولی گذر زمان خیلی بهترم کرد 

الان خداروشکر خیلی خوبه حالم 

اصلااا اون حالم ندارم دیگه 

زندگی چقدر شبیه ماسولست،سقف خیال یکی کف روزمرگی یکی دیگست✨
دلیلش چی بود

یه اشتباه بزرگ کرده بودم 

هنوزم خیلی پشیمونم ولی حالم واقعااا بهتره اصلا اون حسو ندارم 

تو هم خوب میشی با گذر زمان 

کاری به جز صبر نمیشه کرد 

منم فقط دعا میکردم کاش بمیرم هرشب و هرشب 

یعنی از ته دلم میگفتم کاش مرده بودم این اشتباهم نمی‌کردم 

زندگی چقدر شبیه ماسولست،سقف خیال یکی کف روزمرگی یکی دیگست✨