2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من خانه دارم بی دفترچه ماهی ۳۲۹ هزار تومن با دفترچه یکم بیشتر

یکی می‌گفت سالانه بدون دفترچه ۱۲۰۰میده 

یعنی ماهی ۱۰۰تومان 

حدودی نمی دانید چقدر بیشتر باید به دفترچه درمانی بدم؟

من قالی بافی 

اگه خودمونو بیمه زنان خانه دار کنیم مثلا بعد از3 سال بانک استخدام بشی 

کارمند بانک بشی این 3 سال سابقه میاد رو بقیه سابقه کارا یا مثلا پرستار بشی سابقه کارا جمع میشه؟

بیمه عمر خوبه  اما به دفترچه درمانیش نیاز دارم

نمیتونی تحت بیمه همسر یا پدرتون قرار بگیری؟ 

مدرس دانشگاه، مدرس تخصصی دوره های آموزشی. مدرس نرم افزار اکسل مقدماتی تا پیشرفته، msp. Spss . کارمند پتروشیمی
نمیتونی تحت بیمه همسر یا پدرتون قرار بگیری؟ 

متاسفانه همسرم بازخرید کرده خودشو و بیمه ای که داشتیم کنسل میشه 

و الان من باردارم نیاز به بیمه و دفترچه درمانی دارم 

متاسفانه همسرم بازخرید کرده خودشو و بیمه ای که داشتیم کنسل میشه  و الان من باردارم نیاز به بیم ...

گلم برو از یه دفتر بیمه بپرس، اخه یکی از فامیلامونم شوهرش کارش ازاد بو بعد دفترچش تامین اجتماعی بود، بعد پدرِ دختره سپاهی بود اومده بود برا اینا بیمه گرفته بود، نمیدونم چطور ولی انگار شما از طریق پدرت بتونی یه بیمه ای داشته باشی، منتها باید ماهانه مبلغی رو واریز کنی، بیمه زنان خانه دارم میشه، بری مدرک قالی بافی بگیری بعد ماهانه پول واریز کنی تا بیمت کنن اینم شنیدم، ولی اولی هزینش کمتره

مدرس دانشگاه، مدرس تخصصی دوره های آموزشی. مدرس نرم افزار اکسل مقدماتی تا پیشرفته، msp. Spss . کارمند پتروشیمی
گلم برو از یه دفتر بیمه بپرس، اخه یکی از فامیلامونم شوهرش کارش ازاد بو بعد دفترچش تامین اجتماعی بود، ...

همسرم سپاهی بود مجبورش کردن خیر ندیده ها خودشو بازخرید کنه اگر دو سال دیگه سابقه داشت بازنشستش میکردن اما اجبارش کردن.

مدرک قالی بافی هم دارم اما شنیدم  دیگه بیمه نمی‌کنند.

نمیخام پدرم از زندگیمون بدونه