2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چی شده که خستست؟چند سالشه الان؟

چون وقتی 7 سالش بود پدر مادرش جدا شدن پدرش هر روز با کمربند میزدش مادر فقد عید ها بهش سر میزد گذشت تا پدرش معتاد شد بخاطر مواد ش میزاشت همه ب دخترش دست بزنن بعد دخترشو بخاطرش تا حد مرگ میزد  یه روز که اجازه خونه رو ندادن بیرونشون کردن تو خیابون بودن تا باباش ولش کرد امد پیش مادرش مادرش همش میگفت تو امدی عین عن تو زندگی منو شوهرم از اول نباید ب دنیا میومدی هر روز ولش میکنه صبح میره شب نیاد دختره هم غذا درست میکنه خونه تمیز میکنه شب مامانش که میاد حتی بهش سلامم نمیکنه از باباشم خبر نداره وقتی باباش فهمید امده پیش مامانش بهش تهمت خیانت زد دختر خستس

خب خیلی از ما این شرایطو تجربه کردیم حالا یکم کمتر یا بیشتر،زندگی پر از سختی هست نمیشه که هممون خودکشی کنیم،باید به همه نشون بدیم چقدر قوی هستیم

مرسی که حمایتم میکنید ❤❤https://www.instagram.com/eliko__collection/