2777
2789
عنوان

تب کودک.لطفا راهنمایی کنین

178 بازدید | 35 پست

پسرم18ماهشه.3روزه تب داره.هیچ علایم دیگه ای نداره که بدونم سرماخورده یانه.فقط خیلی کم سرفه میکنه.تبش هم بزور باشیاف و ایبوپروفن میارم پایین.بردم دکتر فقط شیاف داد و شربت سفکسیم.گفت چن روز استفاده کن.براش.چیکارکنم؟نمیدونم مریض شده یا عفونت ویروسی گرفته یاچی؟کسی تجربه ای داره؟چه دارویی بدم بهش

کروناس نمیترسونمت دخترمنم اینجوره بچه کوچیک ک نمیگه درددارم.

همین داروهاروک ب بچه تودادبرابچه منم داداون شربت سفیده حتمابده بخوره خیلی خوبه تبش هم کنترل کن بچه هازودخوب میشن 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

احتمالا کروناس 

نترس پسر منم ۲شب تب کرد فقط بعدش خوب شد

۲۵ مرداد ۱۴۰۰ نحس ترین روز زندگی من بود … روزی که از خواب پاشدم گفتم صبحانه بخورم به بابا زنگ بزنم حالشو بپرسم اما …. گفتن یتیم شدی … بدبخت شدی …. دیگه زندگی برام تموم شد … همون روز همون ساعت من مردم … لطفا برای پدرم و ارامش خودم یه صلوات بفرستید 😔😔😔 خیلی زیاد محتاجم ….
کروناس نمیترسونمت دخترمنم اینجوره بچه کوچیک ک نمیگه درددارم. همین داروهاروک ب بچه تودادبرابچه منم د ...

چرا الکی میگی کروناس.. شاید ویروس دیگه ای باشه

آی ام کورد❤آنگاه که ناامیدی بر جانتــ پَنجه افکنده و رها نمیشوی..به من امیدوار باش.(زمر/53)

عزیزم پسرمنم تب خالی داشت من کروناداشتم پسرمم بعدمن تب کرد با پروفن تبش قطع شد استامینافن جواب نمیداددکترگفت پروفن یه بار دادم بعد۳روزدرجاقطع شد کاش ازاول میدادم پروفن رو

خدایا همسرمو برام نگه دار  ته همراه پیر بووشم پیری با ته قشنگه♥️♥️♥️♥️♥️

عزیزم موقع هایی که خیلی تبش بالاس خنا با اب ولرم ولرم باشه تاکید میکنم درست کن بذار زیر زانو و کف پاش کمک میکنع تب بیاد پایبن.اب گرم یا سرد نذاری دور ازجون تشنج میکنه فقط ولرم.بچه منم اینطوری بود خوب شد گلم ناراحت نباش

مبشه الکی نترسونین استارترو!

دختر منم ۳ سالشه چند وقت پیش تب داشت بدون علایم دکتر گفت گلوش چرک کرده چرک خشک کن قوی داد خوب شد دوره تب ویروسی هم ۳ روزه اگه که کرونا بود که باید همه ما هم درگیر میشدیم چون فقط تب داشت

دخترم بی شک تو همان آرزوی برآورده ی شده ی منی...❤
چرا الکی میگی کروناس.. شاید ویروس دیگه ای باشه

دخترمن هم همینجوربودهمین دارو.کرونابود این بچس کوچیکه نمیاددردشوبگه نگفتم ببره بیمارستان بستری گفتم همین داروبده تبشوکنترل کنه