2777
2789
عنوان

هزینه دانشگاه پیام نور بیشتره یا دولتی شبانه؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1900 بازدید | 21 پست
اگه مشکل مالی نداری شبانه برو، اگر مشکل مالی داری پیام نور هم برای انسانیا خوبه. نمونه سوال میخونی م ...

خب نمیتونم خیلی هزینه کنم هر ترم چند ماه هست؟ 

مثلا ترمی دو الی سه تومن باشه میتونم حالا یکم بیشتر ولی ۷ ۸ تومن نمیتونم اصلا 

میشه واسه خوشبختیم صلوات بفرستی؟   

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب نمیتونم خیلی هزینه کنم هر ترم چند ماه هست؟  مثلا ترمی دو الی سه تومن باشه میتونم حالا یکم ب ...

ببین رشته های پزشکی بله شهریه ی کارشناسیش بالاست ولی شما انسانی میخوای و بالطبع کمتره. قبلا داخل خود دفترچه شهریه رو میزدن ولی الان نمیزنن. من در مورد یه رشته ی انسانی پیام نور اخیرا حساب کردم حدود ۸۰۰ و اینا مبشد برای ترمی. شبانه هم برای انسانی که عملی به اون صورت نداره ۲ میلیون و خورده ای بشه احتمالا. هر دانشگاهی مدنظرته برو تو سایتش نگاه کن شهریه ثابت و متغییر زده اونجا تقریبی حساب کن. من توی سایتهای مشاور کنکور دیدم که زده بودن اونجا هم میتونی ببینی. 

واین نیز بگذرد....

خب نمیتونم خیلی هزینه کنم هر ترم چند ماه هست؟  مثلا ترمی دو الی سه تومن باشه میتونم حالا یکم ب ...

هر ترم چهار ماه میشه تقریبا و ترم تابستان هم جداست که دو ماه و نیم تقریبا هست.

واین نیز بگذرد....