2777
2789

دختر عموم هر پنج شنبه استوری میزاره شادی اهل قبور فاتحه و از این حرفا اول محرم هم عکس سقا خونشو گذاشته بود بعد امروز اومده یه پست گذاشته که مردم عراقی با پورشه به ایران میان برای سیقه زنان ایرانی و ایرانی ها پا برهنه به زیارت عراقی ها میرن زنجیر را محکم تر بزن برادر

من ادم خیلی تعصبی نیستم نماز نمیخونم چادری نیستم وبه دین جدیدی که اخوند ها درست کردن اعتقاد ندارم اما امامحسینو پیامبرا و قران و خدا رو قبول دارم و خیلی خیلی احترام میزارم  حتی اگر قبول هم نداشته باشم هیچوقت به دین و اعتقادات کسی توهین نمیکنم منم یه استوری گذاشتم که واقعا متاسفم واسه اون ادمایی که تا کارشون گیره یاحسین میگن و تا خرشون از پل میگذره میشورن میزارن کنار لطفا یک رنگ باشید یا قبول داری یا نداری دیگه من خیلی اذییت میشم این روزا همه دارن امام حسینو تخریب میکنن شما باشید چی جواب میدین

فدای دو دلبرم ❤دخترم  و💙پسرم

جوابی نمیدم 

میزارم تو جهل خودش بسوزع

وقتی با من حرف میزنی رفتار ارزونتو بزار توی جیبت:)                                              هیتلرم خوبه ها، اما من عاشق با پنیه سربریدنای چرچیلم                                                                                                                           https://t.me/Hich_zh

ب نظرم کار خزیه ک دعواهامونو بریزیم تو استوریا

هیچ چیز از هیچکس بعید نیست پس از همدیگه بت نسازید...😇اگه تینا صدام کنی خوشحال تر میشم💚😁                                    

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

جواب اینجور ادما را اصلا نباید داد

قشنگم میدونم به زودی میای و بعد ١٢ سال منو بابا رو خوشحال میکنی😍👸👼  اگه امکانش هست برام دعاکنین😘            خدایا خودت هوامو داشته باش ؛من اونقدرام قوی نیستم،همش وانموده ... خدایا شکرت♡باورم نمیشه بعد ١٢ سال امروز ٣١ تیر١۴٠٢ بی بی چکم مثبت شد😍 انشالله که آزمایشمم مثبت شه شکرت خدای مهربونم ١ مرداد١۴٠٢ 😍 ایمان دارم که خودت هوامونوداری💚 بچه ها هرکی امضامو خوند بهم بگه برای خواسته دلش نادعلی بخونم. 

به نظرم با سکوت پشت امام حسینو خالی میکنیم مثل مردم زمان خودش

اینجورم نمیتونی قانعش کنی 

وقتی با من حرف میزنی رفتار ارزونتو بزار توی جیبت:)                                              هیتلرم خوبه ها، اما من عاشق با پنیه سربریدنای چرچیلم                                                                                                                           https://t.me/Hich_zh

بگو مردم ایران پابرهنه میرن عراق چون یکی از بهترین و برترین امامشون اونجا دفن شده اینکه شما اینقدر ذهن....  دارین تاسف داره 

جاده زندگی را خدا هموار میکند کار من فقط برداشتن سنگ ریزه هاست

من جوابی نمیدم. تو یه گروه بودم جاری و چندتا اینجور پیاما رو میدادن و همش توهین ب اسلام و دین میکردن منم لفت دادم. شما هم استوریهاشو سین نکن. اینا یه خط فکری‌دارن کسی هم‌نمیتونه‌عوضشون کنه. عقده ها و کمبوداشونو از زندگی‌این‌مدلی‌خالی میکنن

الو سلام ببخشید منزل خداست؟ منم همون مزاحمی که اتفاقا آشناست*هزاربار دلم گرفته این شماره رو*ولی چرا هنوز پشت خط در انتظار یک صداست*شماکه گفتی واجبه جواب سلام هرکسی*چی شد به مارسیدبازحساب بنده هاجداست*اجازه میدی که برات یه کم دردودل کنم*آخه شنیدم که فقط اسم تو مرهم وشفاست*حتی اگه چیزی نگی کلی دلم سبک میشه*چون میدونه که میشنوی وقتی تو این حال و هواست*الو دوباره قطع و وصل سیم ها شروع شده*خرابی از دل منه یا شاید از این سیم هاست*الو منو ببخش اگه بازم مزاحمت شدم*دوباره زنگ میزنم تا خدا خداست

هبچی ب شما ربطی نداره عقیده ایشون اذیتی ازش رد شو 

دفتی استوری گذاشتی طرفو میکوبی الان تو مسلمانی😂😂😂😂😂😂😂😂

میتونستی بهش بگییی توو پی وی بگی استوریت جالب نیس

تیکا میندازی استوری میکنی کارت درست نیس دنبال جرو بحث نباش

ی صلوات برای سلامتی منو خانوادم  بفرست قربون محبتت❤🧡💛💚💙💜🤎🤍
بگو مردم ایران پابرهنه میرن عراق چون یکی از بهترین و برترین امامشون اونجا دفن شده اینکه شما اینقدر ذ ...

مگه بین اماما برترین وجوود داره🤔

ی صلوات برای سلامتی منو خانوادم  بفرست قربون محبتت❤🧡💛💚💙💜🤎🤍
سکوت بهترین جوابه امام حسین چقد مظلومه 

اون زمان امام حسین چراغ خیمه رو خاموش کرد گفت هرکه میترسه عیب نداره بره من حس میکنم با کرونا امام حسین دوباره چراغ محرمو خاموش کرده و میگه هرکه میترسه بره و همچنان همه رفتن

فدای دو دلبرم ❤دخترم  و💙پسرم
هبچی ب شما ربطی نداره عقیده ایشون اذیتی ازش رد شو  دفتی استوری گذاشتی طرفو میکوبی الان تو مسلم ...

من که نه استوری درجوابشون میذارم نه هیچی اصلامیترسم ازشون معلوم نیست چی میخان بگن بهمون،،فقط به یکی ازدوستای صمیمیم یه سری اونم باعزیزم و..مختصرگفتم ای کاش اگه قصدت زیادنشدنه روناست یه استوری دیگه بذاری و...