2777
2789
عنوان

بیاید بگید شما بودین چه جوابی میدادین

| مشاهده متن کامل بحث + 211 بازدید | 28 پست
هبچی ب شما ربطی نداره عقیده ایشون اذیتی ازش رد شو  دفتی استوری گذاشتی طرفو میکوبی الان تو مسلم ...

وقتی تو دل خودت بمونه به کسی ربطی نداره وقتی استوری میکنی نظرتو ناخوداگاه به دیگران تحمیل میکنی  

فدای دو دلبرم ❤دخترم  و💙پسرم
مگه بین اماما برترین وجوود داره🤔

منظورم از برترین چیزی که شما فکر میکنید نیست 

امام حسین(ع)لب تشنه و مظلوم از دنیا رفتن از این لحاظ میگم

وگرنه هرکدوم از اماما و معصومین در جایگاه خودشون بهتر و برتر بودن

جاده زندگی را خدا هموار میکند کار من فقط برداشتن سنگ ریزه هاست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

به نظرم با سکوت پشت امام حسینو خالی میکنیم مثل مردم زمان خودش

ببین یه سریاشون خیلی وحشی انداصلانمیگن تودوستی فامیلی کسی هستی که تاحالاهیچ آزاری به مانرسوندی فقط فکراینن عقایدشونوبه همه تحمیل کنن میخان همه مثله اوناباشن راحت توهین میکنن اصلاواسشون مهم نیست دلتومیشکنن حرفم بزنی قورتت میدن ،،منکه فکرمیکنم توان ندارم باهاشون دربیفتم میترسم بازیه جوردیگه خدایی نکرده امام حسین وببرن زیرسوال

من کاملا مخالف اینم که هییت بیرون بره یا مراسم برگذار بشه به خاطر کرونا اما حق نداریم اعتقادات دیگران رو مورد حمله قرا  بدیم ما ایرانی ها تنها ادم هایی هستیم که ادعای روشن فکریمون میشه و میگیم هرکس حق داره هرجور دوست داره زندگی کنه اما اینو فقط برای خودمون میپسندیم چرا یه بار مسیحی ها رو مسخره نمیکنیم یا تو دینشون سرک نمیکشیم یا دین های دیگه ظورمون به این یکی رسیده

هبچی ب شما ربطی نداره عقیده ایشون اذیتی ازش رد شو  دفتی استوری گذاشتی طرفو میکوبی الان تو مسلم ...

اشتباهه توی این دنیا تک تک آدما و کاراشون بهم مربوطن وگرنه چه لزومی داشت یکی از عقاید مهم و واجب ما امربه معروف و نهی از منکر باشه

درسته بایددر خفا گوشزد کرد ولی وقتی چاره ای نیست و طرف قانع نمیشه اگه فکر کنی اینکه در جمع بگی اثرگذار خواهد بود میتونی در جمع گوشزد کنی

جاده زندگی را خدا هموار میکند کار من فقط برداشتن سنگ ریزه هاست
من که نه استوری درجوابشون میذارم نه هیچی اصلامیترسم ازشون معلوم نیست چی میخان بگن بهمون،،فقط به یکی ...

درسته اینه هرکسیی اعتقادی داره با کس دیگ کاری نداشته باشه

مثلا من صبح تا شب بشینم فوش بدم مگا فوش من میرسه نهه فقط دهن من کثیف میشه

ببین جهالتتو بزارین کنار الان مشکلاات بزرگتری هست خیلی خیلی بزرگتر تا بیاین سر دین دعوا بندازین

بوی مرگ کل کشورو برداشته اونوقت دنبال جرو بحثین 

اسی ک هیچی نیگه زمان امام حسینه ک چراغ خاموش کرده همه کشیدن کنار

عزیز من امام حسین نگفت بیا بخاطر من دعوا کن یا برو جونتو بنداز تو خطر عزاداریمو کن 

اگ حسینی هستی بسم الله کمک مردمی کن ک نون ندارن بخورن

طرف پول نداره خونه بگیره انقدررر ک وضع خرابه

ی صلوات برای سلامتی منو خانوادم  بفرست قربون محبتت❤🧡💛💚💙💜🤎🤍
منظورم از برترین چیزی که شما فکر میکنید نیست  امام حسین(ع)لب تشنه و مظلوم از دنیا رفتن از این ...

امام حسینم زهر خورد

امام علی ام با ضربه شمشیر هیچ فرقی ندارن هیچچ

درسته اینه هرکسیی اعتقادی داره با کس دیگ کاری نداشته باشه مثلا من صبح تا شب بشینم فوش بدم مگا فوش م ...

دقیقا منم موافقم من حرفم اینه هم دیگه رو تخریب نکنیم اون زمان اگه یه نفر به امام حسین توهین میکرد عباس که برادر و رفیقش بود ناراحت نمیشد طرفشو نمیگرفت الان یکی بیاد به یکی از عزیزانت اهانت کنه جوابشو نمیدی   باز هنوز این هیئتی هان که تو محرم نظری میدن یا به فقرا کمک میکنن خیلی از نیاز مندا امیدشون به این ده روز محرمه که یه شامی ناهاری نظری چیزی بهشون بدن اما این اهل خردای که نه سواد دارن نه شعور و نه حتی دستشون به دهنشون میرسه نه خودشون کمک میکنن نه میزارن بقیه کمک کنن با حرفاشون

وقتی تو دل خودت بمونه به کسی ربطی نداره وقتی استوری میکنی نظرتو ناخوداگاه به دیگران تحمیل میکنی &nbs ...

تحمیل نیس عقیده شه داره عقیدشو بیان میکنه 

من طرفدار امام حسینم با گذاشتن استوری درباره امام عزاداریمو اعلام میکنم 

دیگ ب من ربطی نداره یکی توهین کنه یا چییی اون مشکل داره مگه قراره ما با همه دیوونه هاا دهن ب دهن بشیم

اگ دنبال دعوا جرو بحثی برو هرچقدرر دوست داری استوری کن

ولی روشت درست نیس 

بدترر باعث تنفرش میشی چیکار استوریش داری اگ اذیتت میکنه انفالوش کن تماام

ن اینکه بخوای کل کل کنی