2777
2789
عنوان

کنکور چجوریه

2252 بازدید | 7 پست

من کلاس دهم تجربی  هستمو هیچی  از کنکور نمیدونم نمیدونم چن تا سواله زمانش چقدره . من تست زنیم خیلی بده از امسال میخوام شروع کنم به خوندن ولی چون مجازی بود درسا من اصلا توجه نکردمو چیزی نخوندم حالام  همش درگیر اینم که چجوری واسه کنکور خودمو آماده کنم کدوم کتابارو بخونم چیکار کنم

آنچه قسمت توست ساده از کنارت نخواهد گذشت

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من خودم همین تیر ۱۴۰۰ کنکور دادم

ولی اصلا تاحالا واسه کنکور نخونده بودم ینی بابام اجازه نمیداد وبرامم کتاب تست اخرش خرید ک نتونم تست بزنم

ولی رفتم واسه کنکور هرچی از سالای گذشته ک یادگرفته بودمو زدم

زمان اولیه واسه سوالای عمومی خیلی کمههههه

من امسال کنکور دادم و رتبم ۱۰۸شد کنکور همونه که توی ذهنت هست اگه ازش بترسی تبدیل به غول میشه ولی وقتی که یه چیز آسون تصور کنی هی کوچولو تر میشه من با خدا عهد بستم که اگه رتبم خوب بشه ۱سال مشاوره رایگان به بقیه بدم 

یه کانال هم زدم اگه خواستی درخواست دوستی بده 

من امسال کنکور دادم و رتبم ۱۰۸شد کنکور همونه که توی ذهنت هست اگه ازش بترسی تبدیل به غول میشه ولی وقت ...

خیلیی ممنون 

آنچه قسمت توست ساده از کنارت نخواهد گذشت