2777
2789
عنوان

دانشگاه پیام نور

2439 بازدید | 22 پست

سلام خانوما خوبین

میخواستم درباره دانشگاه پیام نور اطلاعاتی بهم بدین

کسی اینجا دانشگاه پیام نور درس خونده؟

نحوه برگزاری کلاس هاش چطوریه

انتخاب واحدش چطوریه

امتحاناش چطوری برگزار میشه

من دانشگاه پیام نور مرکز البرز انتخاب رشته کردم‌...رشته ادبیات....میخواستم راهنماییم کنید

رشته ادبیات رو نمیدونم 

ولی مامان من پیام نور درس میخوند ریاضیات اینا داشت برای هر کلاسی 8 تا 10 جلسه کلاس بود حتی به کلاس فوق العاده هم میرسید اکثرا هم اجباری بود

ولی ادبیات راحت تره فکر نکنم اجباری باشه کلاساتون

کلاس اش کمِ به نسبت دانشگاه های دیگه ...

انتخاب واحد چی ش چجوریِ؟

امتحان هم که تو دانشگاه برگزار میشه ،تستی ،یا نیست و تشریحی 

۶ نمره دست استادِ حضور در کلاس و ... که اگه نیای نمره ×۱۰/۷ میشه 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من رشتم مترجمی زبان انگلیسیه..اولا حضور در کلاس اجباری نیس و شما میتونید غیرحضوری بردارید و فقط امتحان بدید ولی استاد میاد سر کلاس میتونین استفاده کنید و امتحان میان ترم و همه هست و الان که کرونا هس فعلا کلاسا آنلاینه امتحان هم آنلاین برگزار میشه

خیلی ممنونم‌....منظورم اینه که انتخاب واحد هر ترم رو چطوری باید انجام بدم؟ و اینکه چارت درسیمو از کج ...

اگه ترم اولید بهتره برید دانشگاه تا بار اولو اونا خودشون برات انتخاب واحد کنن و یاد بگیری ولی توی سایت دانشگاهتون هم راحت میتونی خودت انتخاب واحد بکنی چارت هم تو همون سایته 

ترم اول که خودشون انتخاب واحد میکنن از ترم دوم به بعد نمیدونم چطوری میشه انتخاب واحد کرد

سایتشم بالا پایین میکنم باز متوجه نمیشم....شما میدونید سامانه گلستان چیه؟