2777
2789
عنوان

کیا واکسن زدن

98 بازدید | 13 پست

شوهرم فردا نوبت واکسن داره

اصلا هول افتاده تو دلم میگم نکنه طوریش بشه

میگن اگر کرونا داشته باشن واکسن بزنن بد میشه-باید قبلش تست بدن

هی میگم نکنه ناقل بی علامت باشه

من زدم

امروز هم رفتم برای دوز دوم موجودی تموم شده

وانوشه جانم کجایی🥺هر وقت دلت گرفته بود بگو برات ایه الکرسی بخونم. خیلیییی التماس دعا دارم ازتون.صلوات به نیت حاجت روایی همه :  اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم.                    اگه میتونی برام یه چهارقل بخون و دعا کن به سه تا آرزوم برسم❤️                  متن سوره هایی که پست میکنم رو راحت کپی کنید😆من کی باشم که بخواید ازم اجازه بگیرید🙏🏻فقط من دعا کنید

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

هیچیش نمیشه

من و خواهرم سینوفارم زدم

بابام استرانزاکا

وانوشه جانم کجایی🥺هر وقت دلت گرفته بود بگو برات ایه الکرسی بخونم. خیلیییی التماس دعا دارم ازتون.صلوات به نیت حاجت روایی همه :  اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم.                    اگه میتونی برام یه چهارقل بخون و دعا کن به سه تا آرزوم برسم❤️                  متن سوره هایی که پست میکنم رو راحت کپی کنید😆من کی باشم که بخواید ازم اجازه بگیرید🙏🏻فقط من دعا کنید
دیدی میگن دکتر زالی ی حرفایی گفته که واکسن کمه بخاطر همون روندش کند بوده

چی؟

دکتر زالی؟

یعنی تا آخر نمیخواین بزنین؟من میگم الان که واکسنها ایرانی نیست بهتره آدم بره بزنه تا وقتی کوووووو بر ...

رعایت میکنیم ما ۲ سال و نیمه یه مهمونی نرفتیم چه برسه به مسافرت

تاپیک توانبخشی یا ناتوان سازی رو بخونید سوالی بود در خدمتم