2777
2789
عنوان

خیانت

222 بازدید | 16 پست

لطفا میشه راهنمایی کنید خواهرم یه بار طلاق گرفته ازدواج کرده این شوهره هم از دستش فرارکرده همش به مردای دورومون پیام میده هرکی از راه برسه پیرعمو پسرخاله و...شوهرم هیزه کلا با زنا زیاد شوخی میکنه میگه میخنده پیام میده توگوشی شوهرم دیدم خواهرم پیام داده بود کجا گذاشتی شوهرم گفت زیربالشت بعد شوهرم پیام داده بهش عشقم میتونی بیای تلگرام اونم گفته بالا نمیاد فیلتره پیام و خوندم داغون شدم بهش گفت جاخورد داشتم زنگ میزنم بابام بهش بگم گوشی رو از دستم گرفت گفت مال قبل بوده من خیانت نکردم بهم گفته مشروب بیار برام گفتم عشقم چی بود میگه مست بود نفهمیدم چی گفتم الان چیکارکنم هنگیدم ایا به بابام اینا بگم یه دختر ۶ساله دارم اگه اون نبود قطعا طلاق میگرفتم ولی الان نیاز به همدردی دارم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

به خانوادم بگم

نه عزیزم . یه فرصت به هردوشون بده . تکرار شد به خانواده بگو

یا اشتباه احمقانه رو تبدیل به یک اتفاق نکن . تو میتونی چشم بپوشی ولی پدر و مادرت هیچوقت دیگه نمیتونن به چشم سابق به همسرت و خواهرت نگاه کنن . هردو انقدر عزیز هستن که یکبار بخشیده بشن . نیستن ؟

میگه اگه بگی دیگه هیچی برام مهم نیست

خب اره . حرمتها که بشکنه دیگه ادم چیزی رو برای از دست دادن نداره . وقتی بگو که تصمیمت به طلاق باشه . مگه با عجله کردن چیز خاصی رو به دست میاری ؟ اگه یه چندوقت فرصت بدی تا ببینی ایا تکرار میشه یا نه ، چیزی رو از دست میدی ؟

نه عزیزم . یه فرصت به هردوشون بده . تکرار شد به خانواده بگو یا اشتباه احمقانه رو تبدیل به یک اتفاق ...

شوهرم هیزه شوخی میکنه باهمه زنها ولی تاحالا ندیدم خیانت کنه یعنی نفهمیدم تاحالا😔ولی خواهرم قبلا مخ دوس پسرم و زده بود میگفت بخدا گفتم باهات خوب باشه ناراحتت نکنه 🙄

خب اره . حرمتها که بشکنه دیگه ادم چیزی رو برای از دست دادن نداره . وقتی بگو که تصمیمت به طلاق باشه . ...

خب خواهرم تو خانوادست اگه نگم یه وقت جای دعوت باشیم خونه خواهر یا جای دیگه هموببینن همش باید به این فکرباشم الان حسشون چیه ایا بهم پیام میدن و هزارتا فکر دیگه اگه نگم جای بریم همه میگن چرا شما نمیاید تو جمع

شوهرم هیزه شوخی میکنه باهمه زنها ولی تاحالا ندیدم خیانت کنه یعنی نفهمیدم تاحالا😔ولی خواهرم قبلا مخ ...

مردها اکثرا دوست دارن با زنها خوش و بش کنن . صبور باش عزیزم . هرچند خیلی سخته . محکم با شوهرت برخورد کن و بگو اگر یکبار دیگه تکرار بشه نمیبخشی . اگر قرار بود با هر اشتباهی ، تا اخر خط بریم که الان همه زندگی ها روی هوا بود .

خب خواهرم تو خانوادست اگه نگم یه وقت جای دعوت باشیم خونه خواهر یا جای دیگه هموببینن همش باید به این ...

بابا یه بار دو تا پیام مبهم دیدی عزیزم . حواست به رفتارشون باشه مگه قراره تا قطع رابطه پیش بری . الکی زندگیت رو جهنم نکن . هرجا شوهرت قرار باشه خواهرت رو ببینه تو هم هستی دیگه . مراقب باش فقط