2777
2789
عنوان

خیانت

119 بازدید | 3 پست

لطفا میشه راهنمایی کنید خواهرم یه بار طلاق گرفته ازدواج کرده این شوهره هم از دستش فرارکرده همش به مردای دورومون پیام میده هرکی از راه برسه پیرعمو پسرخاله و...شوهرم هیزه کلا با زنا زیاد شوخی میکنه میگه میخنده پیام میده توگوشی شوهرم دیدم خواهرم پیام داده بود کجا گذاشتی شوهرم گفت زیربالشت بعد شوهرم پیام داده بهش عشقم میتونی بیای تلگرام اونم گفته بالا نمیاد فیلتره پیام و خوندم داغون شدم بهش گفت جاخورد داشتم زنگ میزنم بابام بهش بگم گوشی رو از دستم گرفت گفت مال قبل بوده من خیانت نکردم بهم گفته مشروب بیار برام گفتم عشقم چی بود میگه مست بود نفهمیدم چی گفتم الان چیکارکنم هنگیدم ایا به بابام اینا بگم یه دختر ۶ساله دارم اگه اون نبود قطعا طلاق میگرفتم ولی الان نیاز به همدردی دارم

حق داری ناراحت باشی 

توجیهاتش قابل قبول نیست اما باز در نهایت خودت میتونی تصمیم بگیری باهاش بمونی یا نه

اگه قراره زندگی کنی به بابات اینا نگو 

با یه روانشناس صحبت کن اگه خواستی من دکتری که خودم پیشش میرمو بهت معرفی میکنم خیلی خوبه

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

چی از دست میاد غیر غصه خوردن صبر ،هم شوهرت هرزست هم خواهرت ج... ،حتما تا الان رابطه هم داشتن مطمعن باش اون زیر بالش کم چیزی نیست ،ولی به بابا یه جوری مثلا حس میکنی که خواهرت رفتارش با شوهرت یه جوری خیلی راحت وبی غیدی شده شوهرم مرده فکرمیکنه بهش چراغ سبز نشون میده بابات آخر حرفتو میفهمه