2777
2789
عنوان

اگر کسی بدون اجازتون در نبود شما ، پوشک بچتونو عوض کنه...

| مشاهده متن کامل بحث + 2003 بازدید | 124 پست
شما بیا به مردم خاله زنک بفهمون ...  طرف چون خودش عمست ، بهش برخورده  یا چون بچش پسره ، ...

نه فرق داره مثلا اگه شما خودت راضی باشی به یکی بگی از بچم مراقبت کن دستش بدی و بهش اعتماد کنی اون فرق داره تا اینکه الکی و از روی کنجکاوی برن ببینن 

مثلا من مریض شدم پسرم و ۵ روز فرستادم خونه عمش اونم دیگه از هر لحاظ رسیدگی کرد دستشم درد نکنه 

اللهم صلی علی محمد و آل محمد

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

راستش آلت پسر من خیلی کوچیکه اصلا نشون نمیدم به کسی تا حد امکان 

خب همین من خاهر زاده م اینجوری بود خاهرم همش قایمش میکنه درسته یکی بره ببینه ولی این بچه ها در کل آلتشون کوچیک نیست اون قسمت بدنشون تپله آلت میره داخل شکم 

اللهم صلی علی محمد و آل محمد
خب همین من خاهر زاده م اینجوری بود خاهرم همش قایمش میکنه درسته یکی بره ببینه ولی این بچه ها در کل آل ...

دقیقا میمونه تو شوهرم همش میگه 😂😐

بحَقّ الحُسَین                                                                             اللهُمَّ عَجِّل لِوَلِیِّكَ الفَرَج                                                                   🖤🖤🖤🖤                                                                              دعای من در روضه                                                                 اباعبدلله الحسین علیه السلام                                                                        فقط ظهور امام زمانم                        
میشه یه لحظه بیای خصوصی  ؟

درخپاست دوستی فرستادم

بحَقّ الحُسَین                                                                             اللهُمَّ عَجِّل لِوَلِیِّكَ الفَرَج                                                                   🖤🖤🖤🖤                                                                              دعای من در روضه                                                                 اباعبدلله الحسین علیه السلام                                                                        فقط ظهور امام زمانم                        
نه گلم مشکلی نیست داخل شکمشه هر چند وقت یه بار خودت آروم بیار بیرون ضدعفونی کن چون به شدت بو میکنه و ...

وای اره 

شما بیا به مردم خاله زنک بفهمون ...  طرف چون خودش عمست ، بهش برخورده  یا چون بچش پسره ، ...

عزیزم دیدن فرق داره ، میتونن ببینن جوری که عمرا شما نفهمید! چه نیازی به این کارِ؟

اگه این قدر حساس هستید به هیچ عنوان  نباید بچه رو جا بذارید حتی اگه اصرار کردن 

🎶 زن، زندگی، آگاهی 🦋