2777
2789
عنوان

اگر کسی بدون اجازتون در نبود شما ، پوشک بچتونو عوض کنه...

| مشاهده متن کامل بحث + 570 بازدید | 30 پست

یه کاربریم بود میگفت مادرشوهر جن دم سینه هاشو نشون بچه  دوسالم میده  میگ بخور 😐

اخه چ هیزیی اسی میخوان چیکار کنن اونجای بچتو 

خب چرا دم دستشون پوشک میزاری ک عوضش کنن 

اگر خیلی حساسی بگو خودم عوض میکنم دیگ اینکارو نکنید 

برای سلامتی مامان خوشگلم دعا کنید 💔😔

دیدن بچه چ هیزی داره اخه منم پسر داییمو با خواهرم عوض کردیم بسختی، چ لذتی داره اخه 😐مامانش نبود بچه انقد جیش کرده بود پوشکش سنگین شده بود والا علاقه ایم به این کار نداشتم مجبورر شدم😷😷😷

افسردگی از جنس غم نیست،خشم است،خشمی علیه خود!خشمی که رو به درون چرخیده وحمله میکند.///شما روح ندارید! شما روح هستید، ک جسم دارید.👻 روانشناس🤓🧠

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بنظرمن ک ایرادی نداره چون دختره حساسه ولی ب حالت شوخی بهشون میگفتم اگه انقد سخته ک دو نفری پوشک عوض میکنید بزارید خودم بیام ک شما هم عاجز نشین 

گاهی اوقات دلم واسه تو که نه... واسه زمانی که فکرمیکردم تو بودی تنگ میشه...

سلام چه عیب داره بچه است عوض کنن ممکنه تو دیربیای بسوزه . حالا ی عروسی دیدم میگفت خواهر شوهر مادرشوهرم بچه میذارم پیششون عوض نمیکنن بچم میسوزه پیششون نمیذارم. ببین من بچه جاریم عوض میکنم بچه داداشمم عوض میکنم ولی ب ادعا چون خودم بچه دوست دارم جاریت دلت نمیخواد نذار ولی خواهر شوهر براتوخواهر شوهره برا بچت عمه بچت تیکه ای از جگرشه مطمئن باش کم از تو بچتو دوست نداره گل. درکل اگه حساسی بچتو پیششون نذا

بچت رو اصلا و تحت هیچ شرایطی نذار پیش کسی. حتی خانواده خودت 

بعدم اگ مثلا تو اتاقه و رفتی آشپزخونه.  عوض کرد.  بگو عوض نکن بگو خودم میام عوض میکنم و تاکید مک

من نمیگم مشکل داره طرف یا هیزه 

ولی معتقدم آدم باید بچش رو مواظب باشه

نمیخواد مال بد بیخ ریش صاحابش😂😂😂

بد نیستن بنده های خدا

فقط سرشون تو زندگی خودشونه😑😑خونه خراب نکن های بی بخار😂😂😂

من یه مامان کوچولوئه ۱۷ ساله ام😍😍😂میدونم زوده،ولی سرنوشت اینطور میخواست😊(با کودک همسری مخالفم)😊به قانون جذب شدیدا معتقدم😍عاشق دین و مذهبم هستم😍برای همتون بهترین ها رو آرزو میکنم🙏🙏😍
عالی بود😂😂😂

😂😂میدونم😎

من یه مامان کوچولوئه ۱۷ ساله ام😍😍😂میدونم زوده،ولی سرنوشت اینطور میخواست😊(با کودک همسری مخالفم)😊به قانون جذب شدیدا معتقدم😍عاشق دین و مذهبم هستم😍برای همتون بهترین ها رو آرزو میکنم🙏🙏😍
بد نیستن بنده های خدا فقط سرشون تو زندگی خودشونه😑😑خونه خراب نکن های بی بخار😂😂😂

خوب خدا خیرت بده همینشم عالیه والا.منم یه خواهرشوهر دارم دقیقا همینه ک میگی بعضی وقتا از بی بخاریش حرصم میگیره ولی بعدش باخودم میگم همین ک مث این یکیا دخالت نمیکنه بازم خوبه

نتیجه اخلاقی: بی بخاری بهتر از با بخاری😂😁

خوب خدا خیرت بده همینشم عالیه والا.منم یه خواهرشوهر دارم دقیقا همینه ک میگی بعضی وقتا از بی بخاریش ح ...

😂😂😂😂منم خیلی حرصم میگیره

بعضی وقتا دلم میخواد من تو زندگی اونا سرک بکشم😂😂

یه کاربریم بود میگفت مادرشوهر جن دم سینه هاشو نشون بچه  دوسالم میده  میگ بخور 😐 اخه چ هی ...

من بچه بودم عاشق سینه های مادر بزرگم بودن همیشه دلم میخواست لباسشو بزنه بالا برام ازمامانم دو سالگی تموم شد ولی خال ریز قرمز رو سینش دوست داشتم خدارحمتش کنه خیلی مهربون بود واقعا هنوزم یادم میفته سیر براش گریه میکنم یاد دستای پیرش دیوونم میکنه‌. این حرفا چیه. واقعا یکی از دلایلی ک مرگو برام آسون میکنه اینکه برم و مادربزرگم بازم ببینم خییییییییییلی دوسش دارم

هیزی نمیدونم ولی دیدم از این دایه های مهربونتر از مادر که فک میکنن مادره داره کم کاری میکنه برای بچه اش تا رسیدن به‌ بچه از اینکارا انجام میدن بعدم میگن هر وقت می‌بینیمش پوشکش پره 

من بچه بودم عاشق سینه های مادر بزرگم بودن همیشه دلم میخواست لباسشو بزنه بالا برام ازمامانم دو سالگی ...

همون دیگ مادرشوهر بود اینجوری میگفت اگ مادر خودش بود نمیگفت 

خدا بیامرزتش عزیزم روحش شاد

برای سلامتی مامان خوشگلم دعا کنید 💔😔
همون دیگ مادرشوهر بود اینجوری میگفت اگ مادر خودش بود نمیگفت  خدا بیامرزتش عزیزم روحش شاد

من این حرکتو ازاکثرمادر بزرگا دیدم اینقد نوشون دوس دارن از بچه هاشون بیشتر براهمینه. خدارفتگان شما روهم بیامرزه