خواهر شوهر و جاریم ، به محض اینکه چشم من رو دور ببینن ،بدون اجازه پوشک دخترمو عوض میکنن و بعد میگن زیاد جیش کرده بود! در صورتی که من خودم همیشه روی پوشک و لباس بچه حساسم و به موقع عوض میکنم . حتی یک ربع صبر نمیکنن تا من بیام و خودم اینکار رو انجام بدم و بدون اجازه بچه رو عوض میکنن.
حس میکنم دقیقا از روی مرض و فضولی یا هیزی اینکار رو میکنن !
دیدن بچه چ هیزی داره اخه منم پسر داییمو با خواهرم عوض کردیم بسختی، چ لذتی داره اخه 😐مامانش نبود بچه انقد جیش کرده بود پوشکش سنگین شده بود والا علاقه ایم به این کار نداشتم مجبورر شدم😷😷😷
افسردگی از جنس غم نیست،خشم است،خشمی علیه خود!خشمی که رو به درون چرخیده وحمله میکند.///شما روح ندارید! شما روح هستید، ک جسم دارید.👻 روانشناس🤓🧠
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
فقط سرشون تو زندگی خودشونه😑😑خونه خراب نکن های بی بخار😂😂😂
من یه مامان کوچولوئه ۱۷ ساله ام😍😍😂میدونم زوده،ولی سرنوشت اینطور میخواست😊(با کودک همسری مخالفم)😊به قانون جذب شدیدا معتقدم😍عاشق دین و مذهبم هستم😍برای همتون بهترین ها رو آرزو میکنم🙏🙏😍
من یه مامان کوچولوئه ۱۷ ساله ام😍😍😂میدونم زوده،ولی سرنوشت اینطور میخواست😊(با کودک همسری مخالفم)😊به قانون جذب شدیدا معتقدم😍عاشق دین و مذهبم هستم😍برای همتون بهترین ها رو آرزو میکنم🙏🙏😍
بد نیستن بنده های خدا فقط سرشون تو زندگی خودشونه😑😑خونه خراب نکن های بی بخار😂😂😂
خوب خدا خیرت بده همینشم عالیه والا.منم یه خواهرشوهر دارم دقیقا همینه ک میگی بعضی وقتا از بی بخاریش حرصم میگیره ولی بعدش باخودم میگم همین ک مث این یکیا دخالت نمیکنه بازم خوبه
خوب خدا خیرت بده همینشم عالیه والا.منم یه خواهرشوهر دارم دقیقا همینه ک میگی بعضی وقتا از بی بخاریش ح ...
😂😂😂😂منم خیلی حرصم میگیره
بعضی وقتا دلم میخواد من تو زندگی اونا سرک بکشم😂😂
هیزی نمیدونم ولی دیدم از این دایه های مهربونتر از مادر که فک میکنن مادره داره کم کاری میکنه برای بچه اش تا رسیدن به بچه از اینکارا انجام میدن بعدم میگن هر وقت میبینیمش پوشکش پره