2777
2789

سلام خواهرهای مجازی

تاپیک دو تا مونده به اخرم گفتم که با همسرم بحث داشتم سر اینکه میخواستن با برادرشوهرم خونه بخرن

و من هر راهی رو امتحان کردم اخرین گزینم قهر و بی محلیه.

معذرت می خوام دو ماهی ام هست که سر مسائل مختلف با هم زناشویی نداشتیم.

شوهرم امشب خونه بود و طبق معمول من پسش زدم

به شوخی گفت که با ما به از این باش که با خلق جهانی

اینجوری ادامه بدی شوهرت رو می دزدن ها!

بعدم خندید!

منم گفتم مبارکشون باشه ولی هر کی اینکار رو کنه به کاهدون زده..

دیگه جدی شد و گفت باشه.. خود دانی! و پا شد رفت

طبیعتا الان خیلی نگران شدم

اهل خیانت نیست و تا الانم نبوده ولی پاش بیفته آدم لجبازی می شه!

حقیقتا اگر الان بخوام ضعف نشون بدم و برم طرفش می فهمه حرفی که زده اثر گذار بوده و ممکنه دست آویزی برای اعمال نفوذهای بعدیش تلقی بشه

و اگر هم بی تفاوت رد شم این احساس بد رهام نمی کنه

بنظرتون چکار کنم؟!

کار شما صد در شد اشتباهه دوست عزیز

(((((📚🪞🤍روان شناس هستم🫂👩‍⚕️🦋))))) به دوستان نی نی سایت مشاوره داده میشود😉😍 بالاخره بعد از بیشتر از دو سال انتظار به ارزوم رسیدم خدایا صد هزار بار شکرت ۱۴ محرم . اول شهریور بی بی چک و ازمایشم مثبت شد خدایا به حق حسین نی نی ام سالم و سلامت بیاد بغلم و انشالله همه ی منتظرا صاحب اولاد شن دعا کنید لطفا سالم و سلامت دنیا اومدن نی نی ام 😍🥰 💚♡سخت معتقدم به جمله ی توکل بر خدایت کن کفایت میکند حتما♡💚زندگی باید کرد... و به کوتاهی آن لحظه ی شادی که گذشت غصه هم میگذرد پس به تن لحظه ی خود جامه اندوه مپوشان هرگز 😢🚫همیشه با خدا معامله کن اینجوری هم قشنگ تره و هم ارامشت بیشتره هر کاری میکنی نیتت خدایی باشه نه به خاطر آدما💋❤خدایا خودت بساز تو بسازی قشنگ تره

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دورادور مواظبش باش.. 😁

‹❄️🗝️› Words are like keys, if you choose them right they can open any heart or shut any mouth.کلمات عین کلید می‌مونن، اگه درست انتخابشون کنی می‌تونن در هر قلبی رو باز کنن یا در هر دهنی رو ببندن :))

فوری که یکی و جور نمیکنه

دو سه روز همینجوری ادامه بده 

بعد برو طرفش

یه صلوات یا حمد مهمونم کنین💚😞🙏انشأالله به چیزی که میخوام برسم😍 و همه چی زودتر حل بشه😞💚😍انشأالله همه حاجت روا بشن و همه گرفتاری ها حل بشه💚🙏 اللهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم💚😍 برای شهیدان سید مجتبی علمدار شهید سید احمد پلارک سید رضا حسینی شهید ابراهیم هادی شهید تورجی زاده شهید علیرضا کریمی و تمام شهدا صلوات بفرستین برای 14 معصوم برای محمد و آل محمد برای نرجس خاتون و سلامتی آقا امام زمان صلوات🙏💚😍اللهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم

بزار احساس بد بهت دست بده حداقل فکر کنه اگه خیانت هم کنه برات مهم نیست و راحت اونو از زندگیت میندازی بیرون 

تا آخر بخون اگه تاپیک حس ششم بود منو تگ کنید یا اگه تاپیک اعتراف دیدید هر اعترافی باشه تگ کنید منو لطفا اگه حس ششمی بودید بهم اطلاع بدید خدا خیرتون بده لطفا بزارید ذهنم یکم هم که شده از سردرگمی دربیاد سردرگم هستم اگه میشه اطلاع بدید سوالم رو بپرسم من اعتقاد دارم نپرسید چرا و توهین نکنید. آرزو کنید😍🌈   دعا کنید موفق باشم و زندگیم طبق چیزی که میخوام باشه و دعاهام مستجاب بشه  گل رز قرمز خار دار ...🥀 نام کاربری های هرکسی یه معنایی داره مثلا نام کاربری شاید اسم کسی باشه اما غیر مستقیم یا لقب یا تاریخ یه خاطره و ...! یا شاید معنیش اینه نتونستن اسم بزارن شانسی زدن😐😂