2777
2789
عنوان

به رابطم بامادر و خواهر همسرم یه فرصت دیگه بدم یا نه

| مشاهده متن کامل بحث + 769 بازدید | 58 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ميشه بگي مثلا چيكارا كردن

یه سری حرفایی زدن، یه سری تحویل نگرفتنا، نادیده گرفتنا،کلا وارد خانوادشون شدم حس تازه عروس نداشتم خیلی عادی بودن. من فکر میکردم کلا سردن این مدلشونه ولی الان رفتارای متضاد کامل با اون موقع میبینم

نه یجورایی همه چی مشمول مرور زمان شده 

تجربه من میگه اغلب این،طور آدمها ، باز هم در شرایط مشابه  ، رفتارشون همون قبلیه 

هر کسی توی موقعیتی که هست باید به آینده هم فکر کنه 

اونا فکر نکردن و الان حقشون هست باهاشون مثل خودشون رفتار بشه 

فکر میکنی فرصت دوباره باعث میشه از کارشون شرمنده بشن؟

نه

فقط میگن حقش بود که اون کارا رو کردیم 

الان هم حق ما احترام و محبت هست

یه سری حرفایی زدن، یه سری تحویل نگرفتنا، نادیده گرفتنا،کلا وارد خانوادشون شدم حس تازه عروس نداشتم خی ...

چرا فكر نمكنب بي تجربه بودن؟

مادر شوهر من چندتا عروس داشت من اومدم،ولي چون سر اونا مراسمات نداشتن(فامبل بودن فكر من ختي خواستكادي نررفتن)

واقعا نميدونست مثلا بايد چي بياره بله برون! زنگ زد خونمون گفت خودمون رقتيم خريديم!

يا مثلا يك سري رقتاراب ربز كه حقيقتا فقط براي اين بود كه نكدره بود نميدونست

💕

تجربه من میگه اغلب این،طور آدمها ، باز هم در شرایط مشابه  ، رفتارشون همون قبلیه  هر کسی ت ...

خودم حس میکنم بهتره زیاد از حالت قبلی فاصله نگیرم یهو تغییر رفتاز ندم ولی کلا باهاشون با احترام بودم قبلم بخاطر زندگی خودم

چرا فكر نمكنب بي تجربه بودن؟ مادر شوهر من چندتا عروس داشت من اومدم،ولي چون سر اونا مراسمات نداشتن(ف ...

نه بی تجربه نبودن اتفاقا از نزدیکانشون تازه ازدواج کرده بود منتها من رو چون خود همسرم پسندیده بود و ازدواجمون سنتی نبود انگار ذوقیم نداشتن

حالا مجال صحبت نیست ولی واقعا تک تک رفتارایی که کردن و حمایتایی که میتونستن بکنن و نکردن رو یادمه

چرا فكر نمكنب بي تجربه بودن؟ مادر شوهر من چندتا عروس داشت من اومدم،ولي چون سر اونا مراسمات نداشتن(ف ...

اینم از اون حرفاست 

مگه میشه آدم توی جامعه زندگی کنه ولی رسم و رسوم رو ندونه؟

خودش انجام نداده ، بین اقوام و همسایه و تی وی و ... هم ندیده؟ 

شما خودت دلت میخواد اینطوری توجیه کنی

اینم از اون حرفاست  مگه میشه آدم توی جامعه زندگی کنه ولی رسم و رسوم رو ندونه؟ خودش انجام نداد ...

به نظرم واقعا ممکنه زیاد ندونن ولی خب میتونن بپرسن یا همون در حد کمش رو هم مسئولیتشو قبول کنن

اینم از اون حرفاست  مگه میشه آدم توی جامعه زندگی کنه ولی رسم و رسوم رو ندونه؟ خودش انجام نداد ...

عزيزم من ١١ساله ازدواج كردم به شناخت كافي ازشون رسيدم و ديدم كه دارم ميگم وگرنه قراره شما به من جايزه بدين؟🤔

خانواده همسر من ادماي خيلي خاصي هستن..خيلي پرجمعيت هستن و اصلا براي مراسمات قبل عروسي همديگرو دعوت نميكنن(به چشم ديدم فقط اعضاي اصلي ،مثلا خواهر برادر داماد و پدر مادرش)

اصلا جي ي بع اسم پاگشا ندارن(منو پاگشا كردن ولي)جاري من بچه ١٨ سالع داره اولين بله بروني كه اومده مال من بوده!!

حتي زنگ زد قبلش به من من بايد چه جوري بيام!!(تك فرزنده)

كلا چون فاميلي وصلت كردن هيج مراسم بله برون خواستگاري ندارن! مستقيم ميرن عقد ميكنن!!

چون همش باهم فاميلن مثلا اينطورين كه دسته جمعي كادو ميدن!!

مثلا يك پدر خانواده از ظرف كل بچه هاش!!

و خب خواهر برادراي همسر من توي مراسمات دستشون رو بع خودشون گرفتن اومدن طبق رسمي كه بزرگ شدن و داشتن و كردن براي همديگر!

من راجب خانوادع همسر خودم ايمان دارم كه واقعا عقب افتادع بودن از جامعه و نرم! و چون مال دو تا شهر فرهنگ متفاوت بوديم

وقتي گفتيم عمل كردن(مقاومت نداشتن اصلا/واقعا نميدونسن)

💕

همینکه مقاومت نداشتن یک هیچ جلو بودین از خیلیا😂👌🏼

چون واقعا نميدونستن..و بنده خدا مادرشوهرم ميپرسيد همش رسم شما چيه..

ولي در مورد بي ذوق شوق بودن و اينا.مال منم ذاتا ادماي سردين!

كلامي نيستن.مثلا فكر ميكنن هربار صد تومن بزارن حيب بچم خيلي بعني عاشقشن..ولي ما خودمون كلامي هستيم اينقدز قوربون صدقه هم ميريم

💕