2777
2789

سر ازدواج من خیلی حرفا و کارا داشتن که باعث ناراحتیم شد ولی بخاطر علاقم به همسرم سعی کردم دلخوری ایجاد نشه و بگذره تا همین چند وقت قبلم ادامه داشت، الان خواهر شوهرم میخاد ازدواج کنه رفتاراشون واضحا با من تغییر کرده بهتر شده، نمیدونم اینو به فال نیک بگیرم بگم شاید دارن متوجه اشتباهاشون میشن حالا که دختر خودشون داره عروس میشه یا منم بشم مثل همون موقعای خودشون، نمیدونم یکم حس بدی به این تغییر رفتار دارم

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

ولشوووووون کن عزیزم.

آرامش خودتو دریاببببب.

اینجور آدما ارزش اینکه از آرامش فکر و روحت براشون بزنی رو ندارن

خدایا شکرت🙏ممنون که به من یه فندق هدیه دادی قول میدم از هدیه باارزشت به خوبی مراقبت کنم.لطفا برای همه کسایی که منتظر این هدیه از جانب خدا هستن یه صلوات بفرستین🌹اللهم صل علی محمد و آل محمد🌹(00/06/26)

همکارم تو موقعیت شما قرار گرفت و محبت کرد

حالا که خواهر شوهرش، تو خانواده شوهرش جا شده، دوباره همکار کن شده اَه اَه

اگه جواب بی ادبیتو نمیدم به این دلیل نیس که جوابی ندارم به این جمله اعتقاد دارم که هیچگاه باخوک کشتی نگیر زیرا تولجن مال میشوی واو لذت میبرد وگرنه جواب واسه امثال تو فراوونه🙌🙌🙌
دلم میخواد ولی حس سواستفاده بهم میده

فرکانست رو بالا ببر مطمئنن اگه قلبا انرژی مثبت بده اونا هم عوض میشن و حس خوبی بهت خواهند داشت....تو خوب باش

مرغ باغ ملکوتم 🕊🕊🕊نی ام از عالم خاک🌿☘دوسه روزی قغسی ساخته اند از بدنم🍃🍃