2777
2789
عنوان

دلیل انتخاب اسم کاربریتون چی بود؟؟🤗🤩

| مشاهده متن کامل بحث + 19224 بازدید | 746 پست
ممنون خانمی... ان شاالله  همیشه موفق باشین. ممنون که وقت گزاشتین و جواب سوالهای من رو دادین حتم ...

خواهش میکنم عزیزم 🤍

پس با این اوصاف و این توصیفی که از خودتون داشتین باید بگم افتخار میکنم که با خانم سرسخت و قوی مثل شما هم کلام شدم 👌😍

امیدوارم تو بقیه مراحل زندگیتون فقط لحظه های شاد و خوب و دلخواه رو ثبت کنید و از زندگی لذت ببرید✨

(( پنهان اگرچه داری چون من هزار مونس/من جز تو کس ندارم پنهان و آشکارا))  !✨💜
خواهش میکنم عزیزم 🤍 پس با این اوصاف و این توصیفی که از خودتون داشتین باید بگم افتخار میکنم که با خ ...

ممنون گلم ولی جدی با صحبت های شما تصمیم گرفتم از همین الان بچه هام رو قوی و محکم تربیت کنم کتابها رو که گرفتم با اونها بخونم ...ان شاالله شما هم همیشه تو همه مراحل زندگیتون موفق باشین و زندگی سرشار از ارامش داشته باشین که انرژیتون صرف رسیدن به خواسته هاتون بشه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ممنون گلم ولی جدی با صحبت های شما تصمیم گرفتم از همین الان بچه هام رو قوی و محکم تربیت کنم کتابها رو ...

عالیه عزیزم بهترین تصمیم ممکن رو گرفتین خوشحالم که یه سهم خیلی کوچیک تو آینده فوق العاده بچه ها شما میتونم داشته باشم😍🌹 قطعا بچه هایی با مادرایی مثل شما میتونن بهترین نتیجه رو از زندگی بگیرن و آدمای موفق و مفید و بزرگی بشن 

ممنون عزیزم بابت دعای قشنگت

(( پنهان اگرچه داری چون من هزار مونس/من جز تو کس ندارم پنهان و آشکارا))  !✨💜
عالیه عزیزم بهترین تصمیم ممکن رو گرفتین خوشحالم که یه سهم خیلی کوچیک تو آینده فوق العاده بچه ها شما ...

چثدر با هم صحبتی با شما انرژی گرفتم ان شاالله سایه مادر و پدرتون سالهای سال بالای سرتون با سلامتی و ارامش باشه

اسمم نگاره بعد مجموع تاریخ تولد خودم و عشقمو نوشتم کنارش😐🤣🤣مسخرس نه؟

فقط‌مجموعش🤣🤣🤣🤦

کاربری سوممه😐🔪 خدابعضی از نی نی سایتیارو افرید تا بقیه رو بترکونن..خداقوت پیغمبرای سایت😑💪راستی تیکر عروسیمه 🚶🚶انقد ک من منتظر عروسیم بودمو هی کنسل شد اگ همونو حامله میشدم تااالان چهارپنج تا زاییده بودم😑🤦❤️دعا کنید پولمون جور بشه برای خونه 😢💔  خونه رو بالاخره باهر سختی بود گرفتیم🤩 دعا کنید شریک مون پول بده خیر ندیده😩 من ب دعای نی نی سایت یا ایمان دارمʚ😍ɞ بالاخره۳۰مهر۱۴۰۰ عروسی مونو گرفتیم و با تموم خوشی ها و ناخوشی ها گذشت💜 مرسی از همه اونایی که این مدت پیگیرم بودن💜💜 🙂❤️❤️ محمدرضا و نورای عزیزم بچه های قشنگم امروز فهمیدم مامانی پلی کیستیک داره باید دارو بخوره من به عشق اومدنتون تو دلم میرم دنبال دوا درمون....ولی خواهشا از خداجون بخواین زودی بیارتون تو دلم😍😍😍 مامان و بابا منتظرتونه 🙈😉🥰❤️❤️ کاشکی این ماه میشد منم تاپیک بزنم که باردار شدم💔 با دعای نی نی سایتیا عروسیمو گرفتم خونه رو اجاره کردیم تازه شریکمون بالاخره بعد ۳ سال پولمونو داد.❤️خدایا من عیدی عیدفطرمو ازت یه نی نی سالم میخوام🥺😅❤️ مطمئنم منو دست خالی از مهمونیت برنمیگردونی!!!به حق این روزای ماه رمضون دامن همه منتظرا رو سبزکن🌷🌷خداجون عیدفطر بعد اینک از نماز برگشتم بی بی چکمو ک دیدم هاله داده خوشحال شدم فک کردم عیدیمو دادی منتظر موندم دوباره روز بعد بی بی زدم خط افتاد گفتم حتما مامان شدمو و عیدیمو ازت گرفتم اما درکمال ناباوری دیدم پریود شدم همون لحظه😔💔 ..خدایا آرامش میخوام..ازت میخوام گناهمو ببخشی🥲💚

خواهش میکنم هرکی پیام منو میبینه یه دونه حمد براشفا بابام بخونه نه میتونه حرف بزنه نه میتونه غذابخوره  ۳ بارم بگه یاحسین انشاالله خداشفاش

عضو گروه بنفش💜 مانکن های زیبا وزن اولیه ۷۴ وزن هدف ۶۰ تاریخ شروع رژیم ۱۴۰۲.۲.۲۶
خیلی اسمت قشنگه😍❤️ تلگرام بااسم لونا کانالتو میخونم راستی😉

عه منم میخام

#ملی_گرا 💚🌱                                                                                                                    آریایی پرست هستم ،من دختر ایرانم.... ایلدا هستم از نسل ارتمیس و نژاد بی همتای کوروش بزرگ😍                          #درتکاپوی_آفرینش_دوباره                            خیلی جالبه ما فکر میکنیم هرچیزی که میبینیم یا حس ‌میکنیم رو باید بگیم اما :ادب یعنی اندکی تأمل میان آن چیزی که من حس میکنم و آن چیزی که بروز میدم...                                                (من کورش هخامنشی فرمان دارم که بر مردمان ملال نرود که ملال مردمان ملال من است و شادمانی مردمان شادمانی من.بگذارید هر کس به ایین خویش باشد.زنان را گرامی بدارید.فرودستان را در یابیدو هر کس به تکلم قبیله خویش سخن گوید.گسستن زنجیرها ارزوی من است.ما شب و شقاوت را خواهیم زدود و زندگی را ستایش خواهیم کرد.تا هست سرزمین من اسمانی باد) مستدام باد ایرانِ کوروش 🫶

انرژی مثبت بده جذبش کنم😬😁

💚اللهم صل علی محمد و آل محمد💚دوری ما از خدا باعث میشه از دیگران توقع داشته باشیم ، حتی توقع آرامش .... ❣اگه تو جمع کسی حرفی زد و بهش توجهی نشد ، تو بهش توجه کن ، اگه تو گروه کسی سوال پرسید و کسی جوابشو نداد تو حداقل بگو نمیدونم ، اگه تو جمع کسی پرید وسط حرف یکی دیگه، بعد تو دوباره بپرس و بحثشو ادامه بده ، اگه کسی عکسی بهت نشون داد تو بگو قشنگه ، نزار چیزای کوچیک باعث ناراحتی آدما بشه ، نزار کسی حس کنه دیده نمیشه ، دنیا به خوبی نیاز داره رفیق :) 🤍💚ولی کاش یاد بگیریم از اشتباهات دیگران درس بگیریم. باااوووورررر کن زندگی اونقدر طولانی نیست که همه شو تجربه کنیم 🖤

@aramesh_ اون تاپیک قفل شد نتونستم جوابت و بدم 

ای جانم من دورت بگردممممممم 

چقد انرژی مثبت فرستادی ، باورم نمیشه باعث شم کسی با حرفام لبخند به لبش بیادددد 

الهی همیشه بخندی مهربون😍🥺❤️❤️❤️

این کاربر طبع طنز خودرا از دست داده و حوصله هیچکس و هیچ چیز را ندارد 

@aramesh_   اون تاپیک قفل شد نتونستم جوابت و بدم  ای جانم من دورت بگردممممممم  چق ...

عزیزممممم الان ک بچه م ۱ سال و نیمشه هم حتی ب یادتم .. هر جا میبینمت برات دعای خیر میکنم .

نمیدووووووونم  چرا ب دلم نشستی انقد 

همه نی نی سایت ی طرف تو یه طرف 😍😍 

لایک نکنید لطفا.ممنون ♥️
عزیزممممم الان ک بچه م ۱ سال و نیمشه هم حتی ب یادتم .. هر جا میبینمت برات دعای خیر میکنم . نمیدوووو ...

فدات شمممممم کههههههه 😍😭😭❤️❤️❤️❤️

خدا حفظش کنه از طرف من ببوسش 🥺❤️❤️❤️

شما به من لطف داری چقددددد نیاز دارم واقعا به دعات🥺❤️❤️❤️ 

این کاربر طبع طنز خودرا از دست داده و حوصله هیچکس و هیچ چیز را ندارد