2777
2789
عنوان

تنهایی

36 بازدید | 2 پست

سلام بچه ها حالم خوب نیست خیلیی حالم بده 

بچه ها من بین هیچ کسی محبوبیتی ندارم هیچ ادمی دور و برم نیست .مامانم هر از گاهی بهم میگه بین دوستام محبوبیتی ندارم .مامانم فکر میکنه من یک دختر گوشه گیرم که هیچ پسری یا دختری نمیتونه باهام بسازه بچه ها من خیلی زود عصبی میشم بعضی وقتا میشم مثل ادمایی که کینه به دل دارن از همه دنیا خیلیی سخت زندگی کردم و لب تر کردم من خودمو خیلی اذیت میکنم نمیدونم نقصیر کیه نمیدونم چجوریه که من انغدر تا یکم خودمو شل میگیرم اشکم در میاد من هیچ وقت نمیدونم حرف دلمو درست به بقیه بفهمونم یک وقتایی دلم میخاد سر خودمو بکنم بزارم کنار .شاید بقیه درست میگن من خیلی بدم شاید خیلی ضعیفم  .امسال کنکور دارم و خیلی درس میخونم همیشه خیلی درس میخوندم یک وقتایی حالم خیلی خوبه به خودم میگم به درک که دور و برم هیچ پسر و دختری نیست به درک 

من میترسم از تنهایی میترسم هیچ کسی پیدا نشه که دوسش داشته باشم میترسم هیچ یاری نداشته باشم 

هر چیزی به موقع خوش اتفاق میوفته الان فقط رو کنکورت تمرکز کن تا پشیمون نشی بعدا.

تو دانشگاه کلی دوست خوب پیدا میکی🤍

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید