کار اشتباهی نکردی گلم، اتفاقا اون زن کارش نادرست بوده
دیگه دهنم بسته شد هیچی نتکنستم جوابش بدم با آژانس فوری برگشتم خونه
خواهشا افراد زیر بیست سال ریپ نزنن و با من بحث نکنن چون عادت ندارم با کوچیکتر از خودم درباره مشکلی همکلام و همصحبت شم نظر خودمه به کسی هم مربوط نیس تمام😑
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
ولی معنیش این نیست که اگه رنگ دیگه پوشیدی یعنی داری بی احترامی میکنی یا شمری😔😔
میرخان: شایدهم مکرزنان؟؟ روشنک:خرد تا به زنان برسد نامش مکر میشود!!نه؟؟.....و مکر تا به مردان برسد نام عقل میگیرد!!!میرخان:قصه هایی هم هست درمورد زنان بدکاره!!روشنک:که نتیجه مردان بدکاره اند...!!! شب هزار و یکم"بهرام بیضایی"
درسته محرم ولی واقعا به اون ربطی نداشت هرکس خودش تصمیم میگیره که چی بپوشه تو هر موقعیتی. ناراحت نباش ...
واقعا یادم رفته بود که محرم شروع شده فوری با آژانس برگشتم خونه
خواهشا افراد زیر بیست سال ریپ نزنن و با من بحث نکنن چون عادت ندارم با کوچیکتر از خودم درباره مشکلی همکلام و همصحبت شم نظر خودمه به کسی هم مربوط نیس تمام😑
من اصن حواسم به محرم نبود ـ دیروز با شال سرخابی جیڠ😒 و یه تیکه از مانتومم قرمز بود پوشیدم رفتم دار ...
میگفتی تو هم شمر درونت را عوض کن
اگه اسمش امر به معروفه پس با زبون خوب باید باشه
میرخان: شایدهم مکرزنان؟؟ روشنک:خرد تا به زنان برسد نامش مکر میشود!!نه؟؟.....و مکر تا به مردان برسد نام عقل میگیرد!!!میرخان:قصه هایی هم هست درمورد زنان بدکاره!!روشنک:که نتیجه مردان بدکاره اند...!!! شب هزار و یکم"بهرام بیضایی"
واقعا یادم رفته بود که محرم شروع شده فوری با آژانس برگشتم خونه
فدا سرت عزیزم
بیگناه پای دار رفت نمیدانست بالای دار هم خواهد رفت! چاقو دسته ی خود را برید و محبت خارها را گل نکرد. همانطور که دوری دوستی نیاورد، در و تخته هم اصلا با هم جور نبودند. بار کج هم چه خوب به منزل رسید. به دعای گربه کوره عجب بارونی اومد. کار از محکم کاری عیب کرد.ماه هم چه خوب زیر ابر پنهون ماند. اتفاقا پول خوشبختی آورد و ظلم ماندگار شد. تاریخ انقضای ضرب المثل ها هم به پایان رسید. عجب دنیای عجیبی ست