2777
2789

ده هفته هستم 

رفتم دکتر فقط قرص استامینوفن داد و شربت دیفن 

دارچین و زنجفیل و داروی امام موسی کاظم بخورم یا ضرر داره واسه جنین 

از پزشک بپرس مطمئن شی

ماورای باورهای ما ؛ ماورای بودن و نبودن های ما         آنجا دشتی است فراتر از تصورات راست و چپ...                         تو را آنجا خواهم دید..!

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

این دارو گیاهی ها رو نخور.آب میوه طبیعی بخور بخصوص آب هویج و آب سیب.بیشتر استراحت کن.همون داروهاتو بخورو مایعات کافی بنوش.صبح به صبح آب نمک غرغره کن.انشاالله به زودی بهبودی کامل حاصل شه.

عزیزم مایعات خیلی بخور،جعفری و گشنیز تو سوپ هات بریز،بلدرچین خوبه 

ده تا بادوم بریز تو ابجوش پوست قهوه ایشو بگیر بعد بریز تو مخلوط کن،با یه لیوان آب گرم و یه قاشق عسل،میکسش کن بخور،تقویتت می‌کنه 

ان شااللّه خدا زودتر به خودت و نینی سلامتی بده♥️

اللهم عجل لولیک الفرج💞💞💞

ببین تو داروی امام کاظم هلیله سیاه داره که میگن واسه جنین خوب نیست، خیلی گرمه

رازیانه هم هورمونهای پرولاکتین رو بهم میریزه

نخور هر دارویی رو

هر کو نکاشت مهر و ز خوبی گلی نچید، در رهگذار باد نگهبان لاله بود ... نیچه معتقد است فلاسفه فیلسوف متولد میشوند، روح حقیقت طلبی و علاقه مندی به تجزیه و تحلیل و حل مشکلات و تفکر نقادانه را میتوان در فرد با آموزش پروراند، اما برای بعضی از آدمها حقیقت خیلی مهم است، درست بودن و خوب بودن معنایی بسیار قوی برای برخی از افراد دارد، من هم چنین آدمی هستم من همیشه خیلی مشتاق بوده و هستم که بدانم بالاخره کدام حرف درست است و کدام نیست، زیر بار حرف زور رفتن برای من بسیار دشوار است.
والا دکترا هم پولکی شدن  زنگ زدم تلفنی بپرسم جواب نداد😐😐😐

ای بابا

چون بارداری گفتم که خیلی مواظب باشی نظر پزشک بهتر و خیال جمع تره

ماورای باورهای ما ؛ ماورای بودن و نبودن های ما         آنجا دشتی است فراتر از تصورات راست و چپ...                         تو را آنجا خواهم دید..!