zahra_khnom مدیر استارتر عضویت: 1397/02/06 تعداد پست: 1507 عنوان سونو شکم و لگن چجوریه من تو نوبتم 239 بازدید | 4 پست توروخدااا بگیددد .الان تو نوبتم دسشووویییم گرفته و پریودم هستمممم کمککک بی عشق نشاط و طرب افزون نشود♥️بی عشق وجود خوب و موزون نشود 1400/05/20 | 18:37 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
nnafasjooon عضویت: 1400/01/27 تعداد پست: 2210 با دستگاه رو شکمت ژل میزنن بعد سونو میکنن تمام غصه های دنیارا میشه با یک جمله تحمل کرد(خدایا میدانم که میبینی) 😢 میشه برای حاجتم یک صلوات بفرستی🤲🏻 اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم
zahra_khnom مدیر استارتر عضویت: 1397/02/06 تعداد پست: 1507 با دستگاه رو شکمت ژل میزنن بعد سونو میکنن واژینال نیست؟؟وایی واسه یچی دیگه اومده بودم سر اژ سونو دراوردم بی عشق نشاط و طرب افزون نشود♥️بی عشق وجود خوب و موزون نشود
nnafasjooon عضویت: 1400/01/27 تعداد پست: 2210 واژینال نیست؟؟ وایی واسه یچی دیگه اومده بودم سر اژ سونو دراوردم نه مگه فرستاده سونو واژینال؟ نه گلم سونو شکمیه تمام غصه های دنیارا میشه با یک جمله تحمل کرد(خدایا میدانم که میبینی) 😢 میشه برای حاجتم یک صلوات بفرستی🤲🏻 اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم
کیک_شوکولاتی عضویت: 1399/02/05 تعداد پست: 21842 شکمیه به من گفت باید ناشتا باشی و مثانه پر تیکر برای هدف کاهش وزن تاریخ شروع رژیم:۱۸شهریور وزن شروع رژیم:۷۱ هدف اول ۶۷🔒هدف دوم ۶۳🔒هدف سوم ۶۰🔒هدف چهارم ۵۸🔒هدف پنجم ۵۶🔒هدف اخر ۵۴🔒من میتونم و باید بتونم تا عید به وزن مطلوبم برسم💪💪💪💪💪 قد ۱۵۸ کاش افسردگی ازم دور میشد