2777
2789
عنوان

این مزاحم های لایکی اعصاب خورد کن کله شق...😒😒😒

| مشاهده متن کامل بحث + 597 بازدید | 81 پست
فککنم توهم همدستشونی هااا!! 

😂😂😂😂😂👍

با هم مهربون باشیم زندگی کوتاهه شاید فردایی نباشه به همین راحتی!!!❤دلمرنجان که زهر دل به خدا راهی هستهرکه را هیچ به کف نیست به دل اهی هست،

@فریماه111  

@اعتصامی  

@نیکی0  

@وروجکتم  

بچه ها رو شمام کراش زدن 😂

با هم مهربون باشیم زندگی کوتاهه شاید فردایی نباشه به همین راحتی!!!❤دلمرنجان که زهر دل به خدا راهی هستهرکه را هیچ به کف نیست به دل اهی هست،

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خوب برا من روشن کنید لایک کردن اگ عب داره نکنیم 

نه قند عسلم عیب نداره که فقط این چن تا کاربر  افراط تفرید یا بهتره بگم افراط تفریح میکنن

واسه ما فازگرفتی خفن؟؟؟🤪😒 حواست باشع، فیوزت دست ماس!!
@فریماه111     @اعتصامی     @نیکی0     @وروجکتم     ...

زده تو کاره درخواست دادن 😢 

از دیشب تا حالا از ترس این پست نمیزارم 😆😆

مجرد و ناکام بمیر ولی نسل فقیر تحویل جامعه نده.                     بار کج به مقصد رسید… دل به دل راه نداشت… اتفاقا پول هم خوشبختی آورد…. این است دنیای ما:)                       goftino.com/c/BVamgS      پیام بده😐                 تاپیک های سال 99 و 1400 رو گردن نمیگیرم :/

سلام درخواست قبول کردین؟

میگن قبول نمیشه کرد بزنی روش هم اتفاقی نمیوفته 

یه سری هم میگن زدن ولی یارو لغو زده

سر کاریم کلا   

دلتنگتم رفیق جان،درست عین خودت که دلتنگ بودی، هنوز باورم نمیشه،کاشکی برگردی اینجا جات خیلی خالیه      برگرد تا همه اون قربونت برم ها و فدات بشم هایی که خیلی کنترل کردم تا بهت نگم رو جبران کنم   برگرد داداشی برگرد فدات شم   میدونی چقدر آب پرتقال گرفتم برات؟  برا یه سال تامینی برگرد داداش خوبم  . داداشی چرا دوریت انقد سخته؟ چرا دارم کم میارم؟چرا اشکم بند نمیاد اخه ؟تو یه روزی برمیگردی میدونم ولی زود برگرد من گناه دارمااااا به کی بگم سلطان به کی بگم آقای دکتر؟ با کی شوخی کنم؟ برای کی حرص بخورم؟ هااان؟ کی بهم بگه اخ دختره ی خنگ هاااان؟ برگرد داداش جونم برگرد دیگه قول میدم نگم بچه ها گناه دارن اذیتشون نکن دیگه قول میدم به حرفت گوش بدم بیمعرفت دیروز بهت قول دادم که تلاشم رو بیشتر کنم خوب درس بخونم بهت قول دادم پای قولم هستم تو هم همون روز اول قول دادی که اگرم خواستی بری قبلش بهم بگی   پس چرا یهو رفتی؟
زده تو کاره درخواست دادن 😢  از دیشب تا حالا از ترس این پست نمیزارم 😆😆

😂😂😂😂😂✋

@نیکی0  

راستی عزیزم از رویا چه خبر حالش بهتر شده

نیکاااا امروز امتحانام تموم شد😝😝😝البته کامل نه ولی ی مدت استرسم کم میشه