2777
2789
عنوان

شما هم ؟

91 بازدید | 18 پست

تا حالا شده بگید کاش هیچ وقت به دنیا نمی اومدم ؟ چرا؟!

خودم خیلی تا حالا گفتم : به خاطر اینکه من عاشق موسیقی و هنرم (: اما هیچ کس تو بچگی حواسش نبود بهم 💔 الان هم که موندم پشت برای رشته ی مورد علاقه خانوادم ^-^

کرونا هست ... مادر بزرگم رو از دست دادم ... دوست و رفیقی ندارم و کسی هم نیست که دوسش داشته باشم 🙂 همش طی دو سال

دو سال واسم لباس نخریدن چون در عوضش واسم کتاب تست خریدن واسه رشته ای که ...

از هفتم نشد برم هندبال 🙂 چون تیزهوشان درس می خوندم به اجبار

اگر بگم میخوام موهام رو رنگ کنم یا فلان وسیله آرایشی رو بخرم و در کل به خودم برسم سه جواب داره : پول ندارم / بعد کنکور / اینا واسه هر کسی نیست 🙂💔

من دوست ندارم تو دوران کرونا دکتر بشم و تازه تو سن ۳۵ سالگی به یه پولی برسم که معلوم نیست تا اون موقع زنده باشم یا نه :)

نه بچگی کردم و الان هم که جوونی رو دارن میگیرن 

چند سالته؟ 

درخواست دوستی قبول نمیشه من به کسی که بر علیه جنسیت من تبعیض قائل خواهد شد زندگی نخواهم داد. اگر دنیایی که از بدن من زاده میشود به من ستم میکند، من نمیگذارم آن دنیا وجود داشته باشد

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

به جز اونایی که خانواده پولداری داشتن بقیه پولدارا از ۳۵ سالگی بعد تازه شاید هم دیرتر به پول و لذت بردن ازش رسیدن چون قبلش فقط تلاش کردن

این قانون زندگیه پس نخواه یه شبه برسی به همه چی

جوونی وقت کارکردنه و تلاشه

۹۰ درصد خانواده های ایرانی هم مثل خانواده توهستن

اینقدربه زرق و برق فضای مجازی توجه نکن

خدا رو شکر در طرفی ایستادیم که اصلی ترین دشمن هرزه ترین و جنایتکارترین آدمهای روی زمین هستیم

اگه هم بگم افسردگی گرفتم که میگن باز یه چیزی یاد گرفت حالا کافیه خواهرم "که دانشجوی پزشکیه" بگه آخ . ...

ولی ب نظر میاد خودتم دلت میخواد دانشجوی پزشکی بشی ... خب کنکورت رو بده پزشکی ک آوردی بعدش دیه آزادی 

نزدیک ۱۸

اوووف این سن اوج چالش با خانواده اس

منم از اینروزا زیاد داشتم

الان ۳۳ سالمه فقط میخندم به اون روزا

خدا رو شکر در طرفی ایستادیم که اصلی ترین دشمن هرزه ترین و جنایتکارترین آدمهای روی زمین هستیم

به جز اونایی که خانواده پولداری داشتن بقیه پولدارا از ۳۵ سالگی بعد تازه شاید هم دیرتر به پول و لذت ب ...

ولی وارد حرفه ای شدن که بهش علاقه داشتن :) من از محیط بیمارستان بدم میاد 

ولی ب نظر میاد خودتم دلت میخواد دانشجوی پزشکی بشی ... خب کنکورت رو بده پزشکی ک آوردی بعدش دیه آزادی& ...

قبلا دوست داشتم اما الان که بیش تر آشنا شدم بدم میاد و اونا همش تلقین بود :/ 

ولی وارد حرفه ای شدن که بهش علاقه داشتن :) من از محیط بیمارستان بدم میاد 

نه والا کی گفته

شوهر من حقوق خونده واقعا رشته سخت و طاقت فرسایی هست

خودش میگه عاشق باستان شناسی بوده ولی چون بازار کار نداشته رفته حقوق

درسته الان آدم موفقی هست ولی اعصابش ضعیف شده