2777
2789

من دیروز یه دفعه زیر دلم درد گرفت اینقدر که نتونستم دیگه صاف راه برم کمرم خم شده بود از دردش بعد زد به کمرم بعدهم پهلوی سمت راستم زیر قفسه سینم درد میکنه 

این ممکنه از کلیه باشه 

قرص هیوتکس خوردم با ایبو پروفن شیاف دیکلوفناک... یکم آروم شد از اون اسپاسم دراومدم ولی الان درد دارم موقع راه رفتن 

کروناس میترسم برم دکتر 

به بهشت نمی روم اگر مادرم آنجا نباشد... 

خود دکتر هم برای اینکه مطمئن بشه سونو مینویسه

هیچ چیزی بیرون از وجودت نیست که تورو بهتر،قوی تر،غنی تر،سریع تر و باهوش تر کند.بیرون خودت دنبال هیچی نگرد چون همه چیز درون توست....🌈🌹🦋♥️

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

درد کلیه میزنه به کمر طوری که فک میکنیم دیسک گرفتیم 

الان پهلوم فشار بدم دردم میاد خیلی کمرم یه سمت درد میکته همون سمت پهلوی راستم 

نمیتونی راحت نفس بکشی و کوتاه کوتاه میکشی چون نفس عمیق کشیدنی کلیت وحشناک درد میکنه  درستع؟

نفس خیلی عمیق بکشم درد میکنه بعد درد اسپاسمم بعد یکساعت خوب شد درد کلی دارم الان نفس عمیق کشیدم درد گرفت صاف هم نمیتونم راه برم همون سمت راست پهلوم و زیر دلم 

اين درد مينونه از عفونت ادراري باشه از كيست باشه از رحم باشه يرو دكتر نوبت بزن وقتت شد برو بالا! ...

مشهد وضعیتش خرابه عزیزم دیشب توی اخبار نشون داد. بیمارستان قائم و امام رضا پره جا نداره تخت ندارن اکسیژن ندارن 

منم یکبار گرفتم خدا نجاتم داد واقعا میترسم 

من دردکلیه کشیدم خیلی وحشتناکه طوریکه مستقیم رفتم بیمارستان مخدرزدن وگرنه میمردم شب قبلش تکررادرارباحجم کم داشتم یعنی فکرمیکردم ادراردارم نیرفتم دستشویی میدیدم ندارم شاید10پونزده باری رفتم لرزشدیدهم داشتم طوری ک توهوای گرم روصندلی بیمارستان نمیتونستم بشینم میگفتم سرده

خواب امام زمانودیدم ده سال پیش تاکیدکردک یارای من چادرین اینوبروبه همه زنابگومن خودم سعادتشوندارم اماگفتم وظیموانجام داده باشم وحرف ایشونویه جای عمومی بذارم ک ببینن خانوما...........https://harfeto.timefriend.net/16484834867011 اگه راضی هستی برای سلامتی بچم یه صلوات بفرست مرسی💖
من دردکلیه کشیدم خیلی وحشتناکه طوریکه مستقیم رفتم بیمارستان مخدرزدن وگرنه میمردم شب قبلش تکررادراربا ...

خب عزیزم من نه اینجوری نبودم دلم اول درد گرفت شدید نمیتونستم راه برم البته دوران مجردیم چندبار اینطوری شدم رفتم دکتر سونو نوشت از کلیه مثانه و... همه خداروشکر سالم بود بعد 5سال باز دیروز اینطوری شدم الان هنوز اون درد باهام هست ولی کمتر شده 

تکرر ادرار ندارم 

لرز فقط یه ثانیه بعد خوردن آب گرفتم دیگه نه 

تهوع و... ندارم 

گیج شدم ازچیه پس 

پهلوی راستم با زیر دلم هست

خب عزیزم من نه اینجوری نبودم دلم اول درد گرفت شدید نمیتونستم راه برم البته دوران مجردیم چندبار اینطو ...

امکان داره عفونت باشه شایدم تخمکگذاری

وسطای سیکلته؟ 

خواب امام زمانودیدم ده سال پیش تاکیدکردک یارای من چادرین اینوبروبه همه زنابگومن خودم سعادتشوندارم اماگفتم وظیموانجام داده باشم وحرف ایشونویه جای عمومی بذارم ک ببینن خانوما...........https://harfeto.timefriend.net/16484834867011 اگه راضی هستی برای سلامتی بچم یه صلوات بفرست مرسی💖
امکان داره عفونت باشه شایدم تخمکگذاری وسطای سیکلته؟ 

نه یه هفته میگذره تقریبا از پریود شدنم

شاید عفونته 

میترسم از کرونا برم دکتر